facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for POWER

POWER
Adresse: Hovevegen 6, 6856 Sogndalsfjøra
Telefonnummer: +4721004000
By: Sogndalsfjøra
Rute: Hovevegen 6
Postnummer: 6856



relaterte søk: power expert, power lørenskog, power nettbutikk, power oslo, power imdb, power åpningstider, power kundeavis, power butikk
Nærliggende lignende selskaper
Euronics Sogndal Euronics Sogndal 680 meter Euronics Sogndal er et supert sted med sørvis. Vert og besøke de
Anmeldelser
Jeg kom inn for å kjøpe ny laptop og med min mangel av kunnskap på laptoper og pcer generelt gav jeg beskjed. Han som var med meg var skikkelig tålmodig selv om jeg hadde flere dumme spørsmål. Selv om han var usikker av å til søkte han opp ting jeg lurte på og vi fant til slutt den beste laptopen for meg : Ekstremt fornøyd med kundeservicen!
Veldig dårleg kundeservice, kjem aldri til å kjøpe noko hjå power Sogndal meir. Har du kjøpt eit produkt som ikkje fungerer som det skal, byrde dei hjelpe, ikkje mistru kunden.
Utrulig dårlig service, er ikkje noke hyggelige spesielt mot unger og hjalp dermed ikkje når vi trengde hjelp. Anbefaler absolutt ikkje der reis til kaupanger elkjøp i steden.
Forferdelig service. Kjøpe ein ladar der for 300kr og den røyk etter 1 månad. Leverte den inn til dei og vart lova om at eg skulle få høyre frå dei snarast, men no har det gått over tre veker og eg har fortsatt ikkje høyrt noko som helst. Den forrige ladaren min har eg hatt i over tre år, så eg tek vare på tinga mine. Sjølve metallkontakten som skal inn i telefonen hang igjen i telefonen når eg tok den ut. Når eg brukte ladaren var den laus og hang dårleg, så viss eg rista telefonen ville ladaren dette ut av seg sjølv. Skuffa!! Eg kjøpte ein ladar før dette på coop extra. Den funka dårleg den og, men der fekk eg først ein ny lader, sjølv om eg ikkje hadde kvitering, og så fekk eg alle pengane tilbake. Så ein matvarebutikk har bedre kundeservice når det gjelder elektronikk, enn ein elektronikkbutikk. Heilt utruleg.
Fekk bytta telefon som var over 3 år gamal. Det hadde vore problem med denne modellen. Leverandøren ville ikkje godta reklamasjon, men dei tilsette hevda at ut frå tidlegare reklamasjonar skulle eg ha reparert vara eller tilsvarande ny. Det enda med ein ny telefon - Takk for god service
De nekter å overholde egen garanti med 30 dagers åpent kjøp!! Siden de har interne regler som sier at vakemaskinen som har 5/10 års garanti, ikke kan returneres med program feil 28 dager gammel.
Blei regelrett uforskamma behandla då eg ville kjøpe eit Dab-Adapter til bilen min. Nettsiden reklamerte med adapter til kr 999.-. Fekk beskjed av ein i utgangspunktet uinteressert ekspeditør at eg kunne ikkje vera så dum at eg trudde dei hadde slikt på lager.
Har hatt en datamaskin på reprasjon fleire ganger fordi den ikke vill skru seg på, vill ikke ta lading og hovudkort som er deffekt, når eg fekk dataen til bake i dag etter reprasjon ville den ikke skru seg på.
Kjempeservice! Ryddig og oversiktlig butikk, der man alltid blir møtt med et smil. De ansatte vet hva de snakker om og kan hjelpe med det meste.
Flott! Eg kjem til dykk når eg har fått den nye telefonen so de gjer heile pakka. Kopiering til å setje på ekstrautstyret.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler