facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for POWER

POWER
Adresse: Rådhusveien 6, 7100 Rissa, Norway
Telefonnummer: +4773854060
By: Rissa
Rute: Rådhusveien 6
Postnummer: 7100



relaterte søk: power imdb, power season 5, power nettbutikk, power tv series, power expert, power lørenskog, power kundeavis, power oslo
Anmeldelser
Kjempebra service da jeg bestilte kaffemaskin på klegg og hent men ikke hadde mulighet til å hente med en gang. Hadde ikke forventet hjelp til hjemsendelse, men det ordnet Lasse fra Power Rissa opp i. Tusen takk!
Avd. Rissa bestilte en tv for meg, og denne ble levert til avtalt tid. Etter en stund fikk jeg trøbbel med tv'n - ble tatt på alvor av personalet, og ny tv er nå på plass. Ikke første gang jeg bruker Avd. Rissa, og heller ikke den siste.
Ikke noe hjelp å få etter at steikovn gikk i stykker, har gått over 1 mnd uten ovn. Fikk beskjed å kontakte leverandør, men ingen ting skjer. Power burde ordnet opp,det er der jeg kjøpte den.
Middels utvalg, men ikke så aller værst. Noe upraktisk da butikken ikke er koblet på samme system som resten av Power kjeden. Ellers helt greit.
Følger ikke åpningstider på nett/Facebook/kundeavisen og opplyser ikke om det, skuffende å dra på flere bomturer.
Alt hva mantrenger til hus å hjem. God betjening.
Veldig fint å ha en sånn butikk i sentrun.Og det er bestandig hjelp å få.
Ikke like bra service av alle ansatte
Gode kunnskaper blant betjeningen og fin butikk
God service og greit utvalg.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler