facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for POWER

POWER
Adresse: Senterveien 6, 1540 Vestby
Telefonnummer: +4721004000
By: Vestby
Rute: Senterveien 6
Postnummer: 1540


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: power imdb, power expert, power series, power season 4, power nettbutikk, power tv series, power season 5, power butikk
Anmeldelser
Når jeg skrev denne kommentaren hadde vi ventet i 3 uker for å få en vare SOM det ble lovet av personalet deres at skulle gå fort! Elendig kundeservice, som bare forteller oss at «de skjønner at det er kjedelig å vente». Jeg legger merke til at dere skrev på kommentaren under her at varen er forventet 6 desember dette var allerede etter at vi hadde ventet i 4 uker og nå er det 11 desember, og vi har enda ikke fått varen. Dersom det ikke blir en kompensasjon for dette i form av avslag i prisen, så ønsker vi å avbestille varen. Og bare for å legge til en ting, det er ikke ventetiden som er problemet som du antyder nedenfor. Problemet er å få lovet noe som åpenbart ikke stemmer. For meg som kunde er åpenhet og ærlighet en forutsetning for at jeg skal forbli en kunde. Dette opplever jeg desverre ikke hos dere, når dere forteller en løyn for å få salget gjennomført.
En veldig søt, ung og høy mann, med navnet Herman hjalp med å finne ut hvilken telefon jeg skulle kjøpe! Han anbefalte nytt telefonabonnement også, og jeg måtte bare bytte. 10/10 service.
Etter 5 timer venting i kø på åpningsdagen på power Vestby kjøpte vi en Samsung frame tv og rammen som hører til. Ble fortalt at denne prisen aldri kom til å komme igjen verken på Black friday eller annet, noe som var direkte løyn da samme tilbudet kom noen dager senere på Black friday. Videre ble vi fortalt at rammen ikke var på lager og vi måtte få den bestilt, men at dette kom til å ta kun et par dager. Dette var 9. november, og vi har enda ikke fått rammen. Det er ingen poeng å ringe power, for ingen kan svare deg på når den kommer. De er raske når det gjelder å selge, men det er tydelig at det ikke er like viktig ivareta kunden i etterkant. Foretrekker Elkjøp, der man alltid blir ivaretatt som kunde.
Det er så dårlig service innstilt ansatte at jeg kommer aldri tilbake til denne butikken,
Myee bedre service på power enn på elkjøp. Både grunnet policy og personell
Beste elektronikkbutikken jeg vet om, så utrolig hyggelig betjening. Husker ikke navnet men han som er høy med hestehale og skjegg som jobber der, har flere ganger hjulpet meg med det jeg lurer på, er kunnskapsrik og prøver ikke å prakke på deg ting du ikke trenger. De prismatcher med nett og andre butikker og bestiller om noe mangler.
Veldig imøtekommende personal og service der,hjelp å hå uten problemer.
Møte på en lite opplyst selger. Sleit med å forstå enkle spørsmål. Eks om det var flere versjoner av fifa 23,ja,sa han fifa 22,21 osv. opplæring er en fin ting,selv om man er godt oppi årahåper han har bedre peiling på tv
Fantastisk service og dyktig personal. Hvitevarer seksjon har flotte mennesker som hjelper med alt. Måtte bytte ovn og dette ble ordnet på beste og raskeste måte.
Veldig fornøyd som regel, og mange flinke! Helt til jeg i dag møtte på en som heter Christian/Kristian. Gikk med en følelse at han lo av meg, var arrogant og ikke behjelpelig. Takk til de andre gutta som sto der og var flinke.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler