facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for POWER

POWER
Adresse: Schwabes gate 5, 3611 Kongsberg, Norway
Telefonnummer: +4721004000
By: Kongsberg
Rute: Schwabes gate 5
Postnummer: 3611


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: power imdb, power nettbutikk, power series, power kundeavis, power season 5, power season 4, power expert, power butikk
Nærliggende lignende selskaper
Elkjøp Elkjøp 291 meter Hun nye vi fikk hjelp av kledde jobben sin og maken til service instilling har vi ven...
Anmeldelser
Opprinnelig var planen å go butikken totalslakt da de ikke klarte å ringe meg opp igjen på etterspørsel fra kundeservice. Ønsket å kjøpe et kamera her som det bare var ett igjen av på lager. Bor på sørlandet, så er et stykke å reise. Hadde vært kjekt å vite om de faktisk hadde kameraet inn og at det ikke var feil i sortimanget. Kundeservicen purra på butikken fire ganger om å ringe meg opp igjen, men det skjedde ikke. Valgte å ta sjansen å reise opp alikavel. Ble møtt i kassa av en hyggelig ansatt som sa at kameraet hadde blitt holdt av i tiden jeg ba om hos kundeservice, men at de ikke hadde klart å ringe meg opp igjen. Var heldig å brukt DNB Supertillbud på kameraet, noe jeg trodde de ville protestere på. Det skjedde ikke. De satt ned prisen med et smil, kameraet var helt nytt og den ansatte sjekket også om de hadde noe spesielle tillbud til meg via mobilabbonemamget mitt. Kan anbefale å handle her.
Virkelig den verste opplevelsen jeg har vert borti, min telefon blei ødelagt skjermen funka ikke det sa det også på feilbeskrivelsen som jeg fikk av butikken. Når jeg kom for hente telefonen min så fikk jeg en regning på 450kr fordi «telefonen ikke var ødelagt» men det skrev de jo selv på feilbeskrivelsen, inkl feil ikke jeg viste telefonen hadde en gang.
Det er alltid hyggelig å handle her! Stor sett har de det jeg trenger eller kan skaffe det på rappen. Veldig bra stab!
Elektronikkbutikk med rotete innredning på Berja senter. Jeg skulle ikke kjøpe noe så jeg vet ikke hvordan utvalget er det så bra ut, men de har en utrolig flink og hyggelig ansatt på serviceavdelingn som ga 100% hjelp i motsetning til elektronikkforetningen på det andre senteret i Kongsberg i sentrum. Hadde kjøpt produktet i en annen ekspertbutikk så over alle forventning. Tok seg god tid og var sympatisk.
Slitsom opplevelse. Kom rett før stengetid og skulle kun hente ut en telefon jeg bestillt på nett. Ble holdt igjen i en stengt og til slutt helt mørk ! butikk av en utrolig sta og urutinert selger. Tjatade hela tiden om att jag skulle köpa ett abonnemang til telefonen til tross for at jeg sa at jeg ikke var interessert. Gav dårlig og feilaktig informasjon, sa abonnement ikke hade bindingstid. Jeg måtte gjenta mine få ønsker mange mange ganger før å få den hjelpen jeg trengte med telefonen. Kjente meg meg nødt til å kjøpe abonnement jeg ikke ville ha før å få komme meg ut av butikken! Aldri vari med om lignende.
Treige folk, mye surr. Siste handel der. Leverte in produkt som gikk i stykker, fikk 3 uker med vent. Dem fant så ut at jeg skulle få full erstatning og jeg fikk velge produkt til samme pris eller samme produkt. Hos Elkjøp derimot så tok det en uke før de ga meg full erstatning, dette har skjedd flere ganger. Power et dårlig på service i henhold til reparasjon/garanti men ellers bra priset og gode valg av produkter. Men igjen så slår Elkjøp dem der også. Samme med komplett.
Sløv betjening og rotete butikk med varer liggende strødd overalt var riktignok på dagtid i høstferien, men likevel. Mer fokus på godteri osv. enn elektronikk i kasseområdet. Her handler man i mangel på alternativer, ikke fordi man ønsker å legge igjen penga akkurat her.
Null kundeservice, var ikke en eneste kunde i butikken, betjeningen står å prater med hverandre i stedet for å yte service.
Veldig mangelfull prismerking. Og der det er priser er det ofte på andre produkter enn de som står ved prismerkingen. Besøkte Power Tønsberg tidligere i dag. Samme nivå der også. Har Power glemt at god prismerking øker salget!? At dere svarer med at dere har elektronisk prismerking er med respekt å melde ikke relevant. Når en elektronisk brikke viser prisen på en annen vare er prismerkingen feil. Prisrobot er også irrelevant i denne sammenhengen.
Hadde tenkt å kjøpe tv men gadd ikke vente mer på selger.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler