facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for POWER

POWER
Adresse: Bårnakkveien 1, 9406 Harstad, Norway
Telefonnummer: +4721004000
By: Harstad
Rute: Bårnakkveien 1
Postnummer: 9406



relaterte søk: power nettbutikk, power kundeavis, power imdb, power lørenskog, power series, power oslo, power expert, power åpningstider
Nærliggende lignende selskaper
Elkjøp (Harstad) Elkjøp (Harstad) 211 meter Stor og fin butikk med et godt utvalg av varer, hyggelige og hjelpsomme ansatte
Anmeldelser
Jeg har ved ulike anledninger søkt hjelp hos Power Harstad angående problemer med pc, behov for veiledning, reklamasjon, etc. Jeg har alltid blitt møtt svært profesjonelt med høy grad av kompetanse og serviceinnstilling. Skulle jeg trekke frem en person, kommer jeg ikke utenom Daniel - kunnskapsrik og har kunden i fokus. Som forbruker har jeg over tid vært innom tilsvarende forretninger i byen - men Power Harstad er i særstilling den mest serviceinnstilte !!!
Skulle bare få noe informasjon om mobil og pris. Har brukt dem før og har vært stort sett fornøyd.
Veldig hyggelig og Veldig hjelpsomme betjening
Som alle andre Power butikker. Skiller seg ikke ut på noen måte.
Kjøpte vaskemaskin den 18.10.18. og skulle få den levert og montert den 24.10, den kom aldri den dagen. Etter avtale med kundeservice den 24 skulle jeg få refundert fraktprisen iom at de ikke overholdt avtalen ved kjøp, disse skulle utbetales etter levering. Det tok "bare" 17 dager før disse liksom "ble overført", den 16.11. Med bare én feil, de er fortsatt ikke kommet inn på min konto. Og de holder nå på for 5 døgnet på å undersøker hvor disse er blitt av... Da vaskemaskinen ble levert den 30.10.18 var den skadet hele venstre side var trykket inn, 2,5 cm dypt på det meste, under transport og dette klarer altså ikke saksbehandlerne på kundeservice å se på bildene jeg har sendt inn. Ble lovet kompensasjon for skaden, da jeg ikke hadde muligheter til å være fri for vaskemaskin lengre. Jeg måte bare sende inn bilder av skaden, så skulle alt ordne seg. Saken har nå gått fram og tilbake mellom oss i 1 måned, jeg har sendt saken inn til forbrukerrådet for å få hjelp av fagfolk. Hele min opplevelse av dette kjøpet er at de på kundeservice er useriøse, vanskelige og totalt evneveike om de ikke klare å overholde noe av det de lover. 1/10. STYR UNNA
Hadde bestilt vare fra nett, men betjeningen registrerte ikke at den var komme før jeg maste på kundeservice om hvor varen var. Når jeg ankom butikken ble jeg møtt av to ansatte som ringte kunder og baksnakket/flite av de etter samtalen. Selve butikken er rotete og har mye gamle varer.
Spydige ansatte. Opererer med andre regler enn resten av Power kjeden. Tar ikke imot retur av "Åpen kjøp". Produktet ble levert tilbake til en annen Power butikk helt uten problematikk, og dem var helt rystet over oppførselen til Power Harstad. Godt vi har Elkjøp, for dem blir det heretter.
Her ville vi gjerne se på smartklokker, samtlige klokker de hadde utstilt, var enten avslått, eller fastbundet/knyttet til alarm. Ingen mulighet for å teste klokker på arm, eller noen form for demomodus slik at man kunne fått en feeling for hvordan klokken oppleves i bruk.
I mine over 50 år, skal dette få være den desidert verste butikken jeg har hatt med å gjøre!! Var å leverte inn en Miele Robotstøvsuger jeg hadde fått feil på. Fikk beskjed om at det var ikke mulig å reparere robotstøvsugeren, så jeg skulle få kreditert beløpet jeg hadde betalt, dette skulle skje ila. 2- 3 dager. Fikk også kvittering på at jeg skulle bli kreditert for beløpet. Så jeg dro å kjøpte meg ny robotstøvsuger. Etter ca. 2 uker ringte jeg Power Harstad å spurte hvorfor jeg ikke hadde fått tilbakebetalt beløpet enda. Power Harstad viste ikke hva jeg snakket om, jeg forsøkte å oppgi krediteringsnummeret som jeg hadde fått på kvitteringen av dem, til og med kvitteringen greide dem ikke å finne snakk om amatører / klovner. Etter mye om å menn, og sikkert 7 – 8 telefoner, samt mye frustrasjon og ergrelse fikk jeg beskjed om at dem måtte sende robotstøvsugeren til Miele… Hva, tenkte jeg! Etter godt å vel 2 uker skal dem plutselig sende inn robotstøvsugeren som ikke kunne repareres!… Hva med den nye støvsugeren jeg hadde kjøpt? Jeg kunne ha skrevet i det vide å det brede om servicen jeg har opplevd i denne forbindelse, men jeg gidder ikke… Power Harstad er ikke verd et ord mer! Hold dere for Guds skyld borte fra denne gjenget, hvis dere er så uheldig at dere handler hos dem, be til vår herre at du ikke får feil med produktet!!! Heldigvis har vi Elkjøp i Harstad!
Kundeservice burde de ha opplæring i. Har du en bra dag når du går inn, er du ofte sur når du går ut igjen.. Å gå inn på Power er som å gå inn i et stuslig rom fra 80 tallet.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til POWER med offentlig transport


Borggata 110 meter
19
200
210
215
220
250
542
Buveien 150 meter
10
15
18
200
210
215
250
542
Gamle Kirkevei 280 meter
10
15
18
210
215
250
270
280
542
Seljestad skole 310 meter
10
15
18
200
210
215
250
542
Sjøkanten Senter 320 meter
11
12

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler