facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for POWER Skullerud

POWER Skullerud
Adresse: Enebakkveien 300, 1188 Oslo, Norge
Telefonnummer: 21 00 40 00
Stat: Oslo
Distrikt: Oslo kommune
By: Oslo
Rute: Enebakkveien
Husnummer: 300
Postnummer: 1188


åpningstider

mandag: 10:00–20:00
tirsdag: 10:00–20:00
onsdag: 10:00–20:00
torsdag: 10:00–20:00
fredag: 10:00–20:00
lørdag: 10:00–18:00
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
Dette er en svært lite effektiv butikk og de viser ingen tegn på kommunikasjon med ventende kunder. Vi var der på dagtid, med lite folk i butikken, for å kjøpe en telefon. To kundebehandlere betjente hver sin kunde, vi var neste i køen. De skrev og skrev på hver sin terminal og holdt på i 40 minutter uten tegn til å bli ferdige. Da han ene omsider var ferdig måtte han hjelpe han andre som tydeligvis ikke hadde fått det til, selv etter 40 minutter. Dette med telefon er tydeligvis svært komplisert og tidkrevende på Power Skullerud.nnDet var ingen kølappordning eller signaler om hvor lang tid dette ville ta. Vi måtte bare stå rett i nærheten og se på at ingenting skjedde. De ga ingen signaler om hvor lang tid dette ville ta. Hvis dette tar en time eller to til kan de bare si det, så kommer vi heller tilbake en annen gang. Alt er bedre enn å bli ignorert med taushet.nnOmsider ruslet en annen fyr forbi for å høre om han kanskje kunne hjelpe. Da vi nevnte mobiltelefon henviste han oss til samme to som fortsatt stod med nesene i den samme terminalen uten å kaste et blikk ut i butikken. Vi takket for oss og kommer ikke tilbake.
Klikk og ventnForstår ikke hvorfor jeg må vente 10 minutter på å få hentet en vare, når det er tre stykker som går rundt og rydder.
Helt sykt hvor lite serviceinstilte de er her. Reklamerte på en vare der det er åpenbart en patentfeil/produktfeil som gjorde at produktet mitt ble ødelagt men de på support nektet å sende det inn eller prøve kontakte leverandør, dette var min feil tydeligvis. Handler sjeldent på Power, og det av en grunn. Dette var en gave så lite jeg fikk gjort, men mine bekjente kommer til å høre dette. Prøvde å bli enige om at betale halvpris for den pyttelille delen men det var ikke snakk om. Tragisk kundebehandling.
Tar dem 2 dager å kalibrere en TV de sa skulle ta 30min å kalibrere, mens det er masse ansatte som bare soser rundt og later som de jobber. Ingen har styr på noe som helst her. I tillegg er de mer interessert i at jeg skal bytte strømavtale, mobilabonnementet og selge meg forsikringer, enn å sørge for at det jeg har betalt masse penger for blir gjort.
Dette er den verste elektronikkbutikken jeg har vært i noen sinne! Rotete, trangt og ekstremt dårlig service. Skulle ha en tv i 15.000 kroners skiktet, men dette var de ikke behjelpelig med. Ingen ting var på lager og de kunne ikke bestille, ikke får levert fra andre butikker, ingen ting. Aldri igjen!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler