facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Powerplay Club

Info

Powerplay Club er et selskap som er etablert med det formål og bidra til utvikling av det sportslige produkt i Storhamar Dragons.
http://powerplayclub.no

Historie

Powerplay Club er et selskap som er etablert med det formål og bidra til utvikling av det sportslige produkt i Storhamar Dragons.
Selskapets aksjonærer og eiere består av næringsdrivende eller enkeltpersoner med hjerte og interesse for Storhamar Dragons og Norsk hockey. Selskapet skal skaffe og forvalte kapital som etter behov skal benyttes til å forsterke Storhamar Dragons sitt sportslige produkt i form av å leie inn en eller flere spillere.

I tillegg skal Powerplay Club inspirere yngre og tallentfulle spillere i Storhamar Dragons som utmerker seg, i gjennom utdeling av stipendiat og støtte.



"PDL Center Hamar Tidl. Padel X har 3 baner inkludert en singelbane for spill 1 mot 1. Flott lounge og høyt10m under taket. Anlegget ligger sentralt ved Espern treningssenter.I løpet av 2022 vil PDL gjøre senteret enda bedre for våre kunder! Book din bane i MATCHi og opplev din nye favorittsport!"
Adresse: Stangeveien 34, Postboks 282, 2317 Hamar, Norway
By: Hamar
Rute: Stangeveien 34, Postboks 282
Postnummer: 2317


Nærliggende lignende selskaper
Hamkam Fotball Hamkam Fotball 666 meter
Rush trampolinepark Hamar Rush trampolinepark Hamar 2 km Feriet bursdagen til sønnen min og de må jeg opplyse at det det ble mye rot,først fik...
Anmeldelser
Defekt nett når vi kom til banen. Forsøkte ringe, uten hell. Sendt 3 eposter til to forskjellige epostadresser de har oppgitt. Gått én uke i dag, ikke fått noe svar. Banene er i seg selv fine, men kundeservice står til stryk.
Veldig kjekt med selvbetjening og automatisk anlegg. Fine baner og enkelt å betale for racket-leie. Ryddig bestillingssystem.
Enkelt greit. Akkurat sånn man liker det
Oversatt av Google Et superfint lite senter Så det er superbra med gratis parkering Original Ett super fint litet center Så är det super bra med gratis Parkering
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler