facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for PQS

PQS

Info

PQS - Power Quality Solutions

PQS AS er en rendyrket og uavhengig elsikkerhetsvirksomhet.

Historie

PQS AS er en rendyrket og uavhengig elsikkerhetsvirksomhet. Begrepet elsikkerhet - eller sikker strømforsyning - inkluderer termografering, vernerunder, tredjepartskontroll, kortslutningsberegning, nettanalyser, verifikasjon og sluttkontroll.
Selskapet ble etablert i 1990 under navnet IR Norge AS, og har siden arbeidet aktivt for å bedre sikkerhetsnivået i elektriske anlegg i alle typer næringsbygg.

Vi dokumenterer med analyser, beregninger og termografering at man har ønsket sikkerhetsnivå for å ivareta egne og myndigheters krav til personsikkerhet, brannsikkerhet og driftssikkerhet.

Vi skal være den ledende leverandøren i markedet både når det gjelder teknologi og faglig kompetanse.

Vi har alle tilgjengelige godkjennelser og sertifikater.



"PQS står for Power Quality Solutions, eller sikker strømforsyning. Våre kunder skal alltid være sikre på at vi leverer de beste løsningene for sikker strømforsyning uansett hvor det skulle være – og ha full kontroll."
Adresse: Alvøveien 132B, 5179 Godvik, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 97021602
By: Godvik
Rute: Alvøveien 132B
Postnummer: 5179



relaterte søk: PQE AS
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler