facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Premium Chauffeur

Premium Chauffeur

Info

Premium Chauffeur er en uavhengig leverandør av limousine tjenester i Oslo/Akershus.

Historie

Premium Chauffeur er en uavhengig leverandør av limousine tjenester.

Selskapet ble etablert i 2015 med en klar visjon om å være et ledende selskap innenfor chauffeur tjenester. Ledelsen i Premium Chauffeur innehar over 10 års samlet erfaring og kompetanse som kan gjenspeiles i meget gode tilbakemeldinger fra våre oppdragsgivere.

Vi i Premium Chauffeur legger stor vekt på å tilrettelegge oss etter kundens behov og ønsker, hvor service i verdensklasse er nøkkelordet. Vår bedrift kan i dag med trygghet og pålitelighet tilby serviceinnstilt sjåfører med riktig kompetanse og kvalifikasjoner.

Vi tilbyr close protection hos flere av våre ansatte som innehar IBA (International Bodyguard Association) sertifisering med erfaring fra ambassade og som private livvakter.

Ta kontakt for en uforpliktet gjennomgang av dine behov.

Adresse: SOLHEIMVEIEN 62, 1473 Oslo, Norway
Telefonnummer: 4006 4003
By: Oslo
Rute: SOLHEIMVEIEN 62
Postnummer: 1473


Nærliggende lignende selskaper
H M Kristiansens Automobilbyrå As H M Kristiansens Automobilbyrå As 3 km Hyggelig bussjåfør som tok hensyn til meg og barna. Ren buss. Alle på kontoret var ut...
Anmeldelser
Dukket aldri opp til avtalen og svarte heller ikke på telefonen. Utrolig useriøst.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler