facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Press

Press

Info

Er du 13-25 år og tar brudd på barns rettigheter personlig? Da er Press - Redd Barna Ungdom organisasjonen for deg. Bli med oss i kampen for en bedre verden for barn!

Historie

Er du 13-25 år og tar brudd på barns rettigheter personlig? Da er Press organisasjonen for deg. Bli med oss i kampen for en bedre verden for barn!

Adresse:
Telefonnummer: 222 05 400
By: Oslo


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:30
Tirsdag: 09:00 - 16:30
Onsdag: 09:00 - 16:30
Torsdag: 09:00 - 16:30
Fredag: 09:00 - 16:30


relaterte søk: hva er press, typer press, press definisjon, vedtekter press, press gullbarbie, press lokallag, press forlag, press kryssord
Anmeldelser
En viktig organisasjon som jobber for barns rettigheter. Som en del av en stor internasjonal organisasjon får de til veldig mye. Utdanning og trygg oppvekst er noe av det de jobber med. Verdt å støtte.
Hold opp med alle de F ings reklamene på tv! Bruk vettet, og gii der det bør! Og ikke bare bruk penger på massevis av annonser!
Flinke folk som jobber der
Oversatt av Google God organisering Original Bra organisasjon
Oversatt av Google Flink Original Good
Oversatt av Google Du suger Original U suck
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler