facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Preus museum

Preus museum

Info

Bli kjent med det nasjonale fotomuseet!

Historie

Preus museum er det nasjonale fotomuseet i Norge. Museet ble opprettet i 1995, da Staten kjøpte samlingene til det private Preus Fotomuseum. Den norske stat er eier av museet. Preus museum flyttet i mai 2001 inn i Magasin A på Karljohansvern i Horten, en times kjøring fra Oslo. Museets innredningen er tegnet av arkitekt Sverre Fehn. Samlingene består av fotografier, andre former for bilder, kameraer og annet teknisk utstyr som belyser fotografiets utvikling. Billedsamlingen har bred representasjon av den internasjonale fotohistorien. Preus museum har et fagbibliotek av internasjonal standard.

Adresse: Kommandørkaptein Klincksvei 7, 3183 Horten
Telefonnummer: +47 33031630
on.muesumsuerp@tsop
By: Horten
Rute: Kommandørkaptein Klincksvei 7
Postnummer: 3183


åpningstider

Mandag: 11:00 - 16:00
Tirsdag: 11:00 - 16:00
Onsdag: 11:00 - 16:00
Torsdag: 11:00 - 16:00
Fredag: 11:00 - 16:00
Lørdag: 11:00 - 16:00
Søndag: 11:00 - 16:00


relaterte søk: preus museum åpningstider, preus fotolab, preus museum fotografiets dag, utstilling horten, ansatte preus museum, fotomuseum oslo, fotografiets dag 2018, karljohansvern museum
Anmeldelser
OK permanent utstilling som tar for seg fotokunstens tekniske utvikling. Varierende nivå på midlertidige utstillinger. Gratis inngang om man er kanalrockdeltager. Kule lokaler og fine omgivelser. Rett ved Marinemuséet. Fantastiske toaletter. Hadde kanskje i overkant store forventninger til et nasjonalt fotomuseum, men syntes informasjonsformidlinga var ganske bedrøvelig både subjektivt og objektivt. Besøksopplevelsen blir ganske negativ, når nesten all informasjonen man har tilgang til er et fotostatkopiert hefte man får utdelt ved inngangen. Dette kan man bruke til å slå opp de nummererte objektene i utstillinga. Det hjelper imidlertid ikke at flere utstilte objekter mangler nummer man kan slå opp. Dette er synd, for det ER mange kule og spennende artikler, og lokalene har kjempepotensiale. Hadde satt pris på bedre skilting/ overskrifter ved de ulike avdelingene, og noen tekster knytta til det som er utstilt. Noe svak souvenirbutikk med hovedvekt på bøker og postkort. Veldig hyggelig og hjelpsom betjening.
3 ulike utstillinger som var interresante Greie priser 50kr student og 80kr voksen
Jeg hadde gledet meg til dette besøket. Museet har en fantastisk samling fotoutstyr, men presentasjonen synes jeg var dårlig. Det virket som om det var om å gjøre å få mest mulig utstyr inn på minst mulig plass og ingen informasjon om det enkelte kamera i utstillingen. Dette måtta man slå opp i en brosjure du fikk ved inngangen. Jeg synes dette gjorde det vanskelig å få oversikt over utstillingen. Litt basisinformasjon burde stått ved hvert kamera, om ikke annet produsent og årstall. Da så man ihvertfall hvilke tidsepoker det var snakk om uten å bla frem og tilbake i brosjuren. Jeg synes også at mer plass kunne vært brukt til å vise utstyret. Det er ikke noe mangel på plass i museet. Hadde også håpet å se noen av Preus bilder utstilt.
Dette er jo ikke Preus fotomuseum lenger. Det er bare et fotogalleri.VentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesNei
Løp å besøk. Åpent fra onsdag til søndag. Det er et fantastisk marine museum. Må oppleves.
Vi kom fra Skien ens ærend for å se museet. Har hatt veldig fin opplevelse går tidligere. Men museet var stengt for ombygging. Det kommer ikke fram på nettet når du Googler åpningstidene. Det er for dårlig!!! For et ellers veldig bra museum.
Fin og strukturert utstilling av fotoutstyr. Utstilling om Lee Miller er storartet og må sees. I tillegg utstilling som omhandler norske, kvinnelige krigsfotografer fra forrige århundre! Preus museum er vel verdt et besøk!
Veldig bra museum. Masser interessant fra krigstiden og se på. Større en man først tror. Kan lett bruke et besøk eller to hvis man skal få alt med seg.
Dersom du er interessert i foto er dette plassen for deg. Mange spennende elementer og historie. Eneste minus er at det koster penger å komme inn.. Men det kan man jo forstå.
Vi hadde en fantastisk opplevelse på museet idag som en familie ! Svært. Hyggelig og service innstilte personale! Anbefaler preus til alle og sett av godt med tid fordi det er mye spennende å se!!!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Preus museum.

Horten historisk museum

åpningstider, plassering. Kommandørkaptein Klincksvei 7 horten kunstmuseum kart bykart, satellitt visning. Preus museum adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Preus museum. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Preus museum med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Preus museum shop Preus museum shop 50 meter 3 ulike utstillinger som var interresante Greie priser 50kr student og 80kr voksen
Ascentia AS Ascentia AS 213 meter Stedet man oppsøker hvis man trenger hjelp til innholdsproduksjon med filming og foto...
Granitt foto Granitt foto 880 meter Profesjonell og lett tilgjengelig. Anbefales sterk!
Babushka Babushka 931 meter The old and brave women living in Chernobyl, close to it or somehow affected by it. M...
Stiftelsen Horten Bilmuseum Stiftelsen Horten Bilmuseum 2 km Lite men fint museum.. Mye bra og sjeldne modeller..
Midgard vikingsenter Midgard vikingsenter 5 km Har bare vært rundt om på området, ikke inne. Men jeg likte det jeg så! Masse vikinge...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler