facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Prime Medical Clinic

Prime Medical Clinic

Info

Velkommen til vår klinikk
Vi bryr oss om våre klienter og pasienter og setter deres velvære og behov først. Vårt mål er å hjelpe våre pasienter til å ta godt vare på hudens og føttenes helse.

Adresse: Ljabruveien 32, 1167 Nordstrand, Oslo, Norway
Telefonnummer: 21 90 20 02
By: Nordstrand
Rute: Ljabruveien 32
Postnummer: 1167


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 11:00 - 18:00


relaterte søk: prime medical clinic oslo, hudpleie ljan
Nærliggende lignende selskaper
Helsebutikken på Nordstrand Helsebutikken på Nordstrand 1 km Noe av den beste servicen jeg noen gang har sett. Moren min hadde ringt inn i litt nø...
Sunkost Sæter Torg Sunkost Sæter Torg 1 km Gjennom 30 år har butikkmedarbeidere med spisskompetanse innen naturlig helse, trenin...
Anmeldelser
Veldig hyggelig, bra smitteverntiltak. God fagkunnskap og behandler tok seg god tid uten å ta ekstra betalt. Veldig fornøyd og skal tilbake.
Jeg har gått til denne klinikken et par ganger og har vært veldig fornøyd. De er veldig vennlige, god service og profesjonelle. Klinikken selv er alltid ren og frisk. Dette stedet er en skjult perle i hjertet av Nordstrand. Sterkt anbefalt for hudpleie og fotbehandling!
Proff, behagelig og flink. Kan anbefale dette til alle. Bra på pris også
Veldig fornøyd behandlingen jeg fikk. Hyggelig og profesjonelt, anbefales.
Anbefaler på det sterkeste! Bestilte fotterapi og møtet veldig flink, profesjonell dame som kan alt om føtter og viser stor interesse for pasienten, hun bruker også god tid i alt hun gjør. Hun er veldig nøye på å fortelle og forklare hva man skal gjøre og hvordan man skal gjøre ting. Jeg kommer tilbake :
For et fantastisk sted og utrolig god service! Det var som en drøm å komme hit. Fotterapeuten ga oss veldig mange gode råd og veiledning. Hit skal vi igjen
Jeg anbefaler denne klinikken på det varmeste. En veldig dyktig fotpleier som tok seg god tid og behandlingen var topp. Prisen var også bra.
Vil bare takke for en proff og bra behandling av tåen min hos en hyggelig fotterapeut/Sepideh som er engasjert og dyktig i jobben sin. Jeg kan varmt anbefale denne klinikken med god service og et rent+delikat lokale.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler