facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Privaten Cafe Holmsbu

"Privaten Café i Holmsbu ble etablert i 1926, og har vært et tradisjonsrikt og kjært serveringssted for flere generasjoner.Også godt kjent for sitt varierte konsertprogram, og sin imponerende blomsterportal."
Adresse: Storgaten 25, 3484 Holmsbu
Telefonnummer: 95752365
By: Holmsbu
Rute: Storgaten 25
Postnummer: 3484



relaterte søk: Café Juno, Holmsbu Badehotell Meny, Schulestedet, Spisesteder Holmsbu, Juno Holmsbu
Anmeldelser
Vi booket et bord for utendørskonserten en lørdag for 8 personer og ble veldig imponert over både stemning, band, service og mat Menyen har et godt utvalg med alt fra blåskjell, fiskesuppe og torsk til indrefilet, limousin burger og vegetarburger. Servitørene er observante og kom radig til bordet for å ta bestillinger. Maten var virkelig smakfull og mør. Dette er nok en av de bedre indrefiletene jeg har spist ute. Resten av besøket var også imponert over maten Stemningen er helt topp og med sjarmerende lokaler sentralt i Holmsbu nede ved brygga, er det virkelig verdt et besøk Kommer helt klart tilbake hit!
Kjempegod mat og en perfekt plass å slå seg ned på en varm sommerdag. Betjeningen var veldig snill og flink, og det var en trivelig opplevelse. Alle bestilte forskjellige retter og ble fornøyd med maten, blåskjellene anbefales for de som liker sjømat.
Holmsbu sin beste fiskesuppe? Koselig pub / restaurant med mange sitteplasser både ute og inne. Har ofte konserter på sommeren og har en veldig fin utsikt ned til marinaen og sjøen. Hyggelig betjening og veldig bra kjøkken. Egner seg for små og store selskap til både lunsj og middag. Ser frem til neste besøk her.
God mat, toppes av bra og hyggelig servering. Selv hunden ble ivaretatt med en skål vann
Besøkte Privaten ikveld, vi ankom kl 2100. Ventet en god stund ved bordet, ingen servering. Etter ca 15 Min gikk vi i baren og spurte om det kom noen til servering, vi fikk beskjed om at vi måtte vente ved bordet. Vi gjorde så og etter over en halvtimes ventetid, gikk vi igjen tilbake til baren og spurte om mat og drikke nok en gang. Da fikk vi en beklagelse at nå var desverre kjøkkenet stengt. Dette synes vi var meget dårlig kundeservice etter å ha ventet så lenge, uten å få denne beskjeden fra første stund vi var i baren. Så også at restauranten har slettet denne kommentaren på FB, og det tyder bare på at på alle grunnlag tåler de ikke kritikk. Vi anbefaler derfor ikke dette stedet for mat og drikke.
Ringte ut og meldte hvor mange karbonadesmørbrød og rekesmørbrød vi skulle ha, en time før ankomst. Likevel ventet vi 1,5 time. Jeg fikk tilsnakk av eier fordi to i følget ønsket biff i stedet, og det var årsaken til at det tok lang tid. Eier satt i porten med øl i handa og avviste folk fordi det var fullt. Ikke rart det blir fullt når man ikke får mat. En av gutta ville ha eplekake, og ble lovet at det gikk raskt. Etter 30 minutter spurte han om hvor det ble av kaka, da ble servitør sur og kastet serveringsbrettet fra seg, hentet kaka og slang den fra seg på bordet. Den måtte styrtspises fordi vi skulle reise. Elendig service i vakre Holmsbu.
Stedet med "S" i Holmsbu, burgeren på lokalt kjøtt får toppscore, som alltid med hyggelig og personlig service av krovert av den gamle skolen!Mat: 5/5
Supert pannestekt Torsk Perfekt tappet AASS øl
Var her under the Betales konsert. Veldig god stemning og rask servering til tross for fult med folk. Spiste laksen som var veldig god.
Reiste til Holmsbu for å nyte skjærgårsdsidyllen, men opplevelsen ble ødelagt av høy musikk fra Privaten Cafe. Live rockeband som spiller harry rock så det ljomer i hele viken. Hvis dere skal booke live musikk, hva med noe som passer på et sjarmerende lite sted i skjærgården? Dette er støy-forurensning.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler