facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Privatklinikken

Info

Plastikkirurgi og kosmetisk behandling i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø & Alta. Høy kompetanse og lang erfaring.

Historie

Privatklinikken er klinikker for kosmetisk kirurgi, medisin og behandling i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta. Klinikkene ble etablert i 2004 og har som visjon å hjelpe våre kunder til velvære og bedre livskvalitet.

Klinikkene består av en rekke dyktige medarbeidere med lang erfaring både når det gjelder kirurgi, operasjonssykepleie, anestesileger og administrasjon. Totalt representerer vi mange års erfaring innen pasientbehandling fra både offentlige og private helseinstitusjoner. Denne erfaringen danner grunnlaget for hvordan du som kunde av våre tjenester skal kunne realisere dine mål. Med vår felles bakgrunn og erfaring ønsker vi å sørge for at du blir fornøyd med ditt resultat hos oss!

Etikett

Privatklinikken er en spesialistklinikk for plastikkirurgi og kosmetisk behandling. Vår visjon er å hjelpe våre pasienter til bedre velvære og livskvalitet. Vi utfører alle typer plastikkirurgiske operasjoner – og er ledende innen moderne ikke-kirurgiske behandlingsalternativer.



"Plastikkirurgi og kosmetisk behandling sentralt i Oslo sentrum.Dr. Marcus Eriksson er lege og ansvarlig plastikkirurg ved Privatklinikken Oslo. Han har legeeksamen fra Karolinska Institutet i Stockholm – og er godkjent spesialist i plastikkirurgi i Norge, Sverige og Danmark. Karolinska Institutet er et av Europas største medisinske universiteter og er verdenskjent for fremragende medisinsk forskning. Det er også den institusjonen som hvert år deler ut Nobelprisen i medisin. Erikssons legeutdanning er også godkjent i USA, av Educational Commission for Foreign Medical Graduates ECFMG.Medlem av Den Norske Legeforening og Norsk Plastikkirurgisk Forening."
Adresse: Øvre Slottsgate 4 , Oslo 0157, NO
Telefonnummer: 919 19 100
By: Oslo
Rute: Øvre Slottsgate 4
Postnummer: 0157



relaterte søk: privatklinikken priser, privatklinikken omtale, privatklinikken erfaringer, privatklinikken trondheim, privatklinikken bergen, privatklinikken haugesund, privatklinikken tromsø, oslo privatklinikk erfaringer
Nærliggende lignende selskaper
Privatklinikken Privatklinikken 21 meter "Plastikkirurgi og kosmetisk behandling sentralt i Oslo sentrum.Dr. Marcus Eriks...
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Privatklinikken med offentlig transport


Øvre Slottsgate 30 meter
11
12
13
Wessels plass 140 meter
12N
30
30N
31
32
32N
42N
54
70
81
81N
83N
Kvadraturen 220 meter
12N
30
30N
31
32
32N
42N
54
70
81
81N
83N
Stortinget 220 meter
1
1E
2
3
4
5
Stortinget 230 meter
1
1E
2
3
4
5

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler