facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for PrivatMegleren Arendal

PrivatMegleren Arendal
"Velkommen til PrivatMegleren Arendal.Vi har vært stolte medlemmer av lokalsamfunnet siden 2007 og er ditt dedikerte team av erfarne eiendomsmeglere. Med vår lange fartstid, omfattende kompetanse og moderne verktøy, er vi klare til å levere det optimale boligsalget for deg.Vårt fokus på høy servicegrad, profesjonalitet, nøyaktighet og detaljer gjør oss til din pålitelige partner i bolighandel. Besøk gjerne vårt kontor i hjertet av Arendal sentrum for en hyggelig boligprat. Vi ser frem til å møte deg og hjelpe deg med dine eiendomsbehov."
Adresse: Østregate 2, 4836 Arendal, Norway
Telefonnummer: 46884200
By: Arendal
Rute: Østregate 2
Postnummer: 4836



relaterte søk: eiendomsmegler arendal, privatmegleren grimstad, meglere arendal, privatmegleren holtet, eiendomsmeglere arendal, privatmegleren kastellet, bolig til salgs arendal, meglerhuset arendal
Nærliggende lignende selskaper
Aktiv Eiendomsmegling Arendal Aktiv Eiendomsmegling Arendal 50 meter Veldig fornøyd ved salg av bolig anbefalles på d sterkeste
Meglerhuset &Partners Meglerhuset &Partners 96 meter Knallservice, raskt tilbakemelding og god kommunikasjon følte meg ivaretatt
Brave Eiendom Spania Brave Eiendom Spania 3 km Utleie av leilighet i La Cala på Costa Del Sol
Anmeldelser
Valgte Privatmegleren Arendal v/Silje etter en anbudsrunde med etterfølgende intervju runde med kandidatene. Privatmegleren v/Silje fremstod klart mest profesjonell og kompetent. Solgte huset mitt i Arendal på første visning og med en god pris - dette var også min intensjon å få nok oppmerksomhet til at det ble budrunde. Alt i alt fikk jeg god støtte og utmerket oppfølging. Meget fornøyd.
Jeg hadde Bjørn Hjørnevik som megler og GUD for en fantastisk mann. Han tok virkelig vare på meg gjennom hele prosessen og var der hver gang jeg hadde spørsmål. Han svarte på de så jeg forstod det og forklarte hvert eneste steg veldig utfyllende. På en skala fra 1-10, 15! Han kan jeg virkelig anbefale på det sterkeste og hvis jeg skulle selge / kjøpe nok en gang, kommer jeg til å kontakte han igjen.
Da vi kjøpte huset vårt på Blakstadheia, var det Bjørn Hjørnevik som var megler. Vi hadde en utelukkende positiv opplevelse med Bjørn, og følte oss trygge gjennom hele prosessen, spesielt da dette var vårt første hus-kjøp. Han var tilgjengelig så og si hele tiden, og svarte på alle våre spørsmål fra A-Å. Vi opplevde han som meget profesjonell, og har ingen kvaler med å anbefale Bjørn til våre venner og bekjente som megler. Full score for hyggelig megler, imøtekommenhet, profesjonalitet og trygghet!
Har nettopp solgt leilighet, med hjelp av Bjørn Hjørnevik i Privatmegleren. Raskt salg oppnådd etter budrunder med flere kjøpere involvert. Valgte Bjørn etter samtaler med ulike meglere rundt hvordan hver enkelt jobber ymse opplevelser ved salg av bolig tidligere. Bjørn er profesjonell, saklig og utrolig hyggelig. Han kjenner markedet godt, han er tett på aktuelle kjøpere og jobber aktivt mot dem i forhold til objektet han selger. Fikk gode råd underveis, og han innfridde alle forventninger og litt til. Stålende fornøyd!
Var nylig på visning med Mads Helgesen fra Privatmegleren Arendal. Utrolig hjelpsom, profesjonell og la til rette for oss med tidspunkt utenfor fastsatt visning. En person jeg garantert vil bruke når vi skal selge huset, kun lovord!
Da vi kjøpte vårt første hus i 2018 var det Privatmegleren Arendal som var megler. Da vi skulle selge igjen var valget enkelt. Bjørn Hjørnevik solgte huset vårt raskt og til en god pris. Vi er veldig fornøyde.
Jeg valgte Bjørn Hjørnevik når jeg skulle selge min leilighet. For å kunne kjøpe det huset jeg ønsket meg var jeg avhenging av å selge over takst. Bjørn skjønte hvor avgjørende det var for meg. Og han snudde på hver stein for å få det til. Jeg følte meg trygg og ivaretatt under hele prosessen. Leiligheten ble solgt langt over prisantydning etter en heftig budrunde. Dagen etter visning. Jeg velger abselutt Bjørn igjen om jeg skal selge igjen. Andbefales til alle som ønsker en megler som brenner for yrket sitt og gjør en svært grundig jobb !
Jeg benyttet Silje Frøyshol Kristiansen som megler ved et arveoppgjør. Både rådgivningen og engasjementet til Silje var vidunderlig i denne prosessen. Hun var kunnskapsrik og hjelpsom i alle faser av salget. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd og anbefaler både henne og Privatmegleren Arendal på det sterkeste.
Jeg brukte Privatmegleren Arendal v/ Bjørn Hjørnevik til å selge min leilighet. Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen. Bjørn var alltid lett å få kontakt med, og holdt meg oppdatert under hele prosessen. Anbefales på det sterkeste! Jeg velger uten tvil Bjørn neste gang jeg trenger megler! :
Jeg anbefaler Mads Møller Helgesen på det sterkeste. Mads er utrolig dyktig i sitt arbeid. Han var alltid tilgjengelig, lydhør og svarte raskt på mine spørsmål. Som kunde føler du deg veldig godt ivaretatt, og han går langt for å møte dine behov.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler