facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Privatsykepleie Bærum

"Privat omsorg for eldre - trygg avlastning og bistand for pårørende i Oslo, Asker og Bærum.FAST BESØKSVENN PÅ FASTE DAGERNoe av det vi kan gjøre sammen:- Gå turer inne/ute- Handle- Lakke negler- Stelle hår- Lage lunsj sammen- Følge til legen/avtaler- Ha gode samtaler- Gå på museum el. utstilling- Bilturog mye mer..."
Adresse: Lokes Vei 81, 1344 Oslo, Norway
Telefonnummer: 67531778
By: Oslo
Rute: Lokes Vei 81
Postnummer: 1344


Anmeldelser
Vi drømte om at det fantes en tjeneste med et fast varmt, godt, tillitfult og voksent menneske som kunne kommunisere godt med vårt kjære, sårbare og noe hjelpetrengende eldre familiemedlem, som vi kunne leie inn for jevnlige besøk og hjelp til diverse oppgaver, som for eksempel handling, kjøreturer og filing av negler. En form for betalt 'venn' som helst var ansatt et sted som kunne trygge kvalitetssikring av tjenesten og vi slippe kontorarbeid med skatteinnbetaling mm. Dette for både å avlaste oss og bringe inn en utenom familien for å øke livskvaliteten til vår eldre. Etter litt 'googling' ble vi gledelig overrasket da vi fant Risvig omsorg, som faktisk kanskje kunne hjelpe oss å oppfylle denne drømmen. Etter å ha brukt Risvigs tjenester i ca 8 mnd er vår drøm overoppfylt. Her er det godhet, raushet og fleksibilitet fra både 'vår' besøksvenn og fra eier Vibeke Risvig. Alt skjer med hjertevarme, omsorg og respekt for ønsker og behov fra vår eldre og oss som pårørende, samtidig som tjenestene er velorganisert og pålitelige. Bedre kan det ikke bli og vi gir Rigvig omsorg våre varmeste anbefalinger. Hilsen to takknemlige døtre.
«Hva skulle vi ha gjort uten Vibeke & CO?», et spørsmål familien Robsahm ofte stiller seg selv. Jeg som skriver dette er verge for min tante som fylte 90 år i fjor. Tante Anne er enslig og hun har ikke så mange nære til å følge henne opp på en god nok måte. Dessverre. I snart tre år, og tre ganger i uken har Vibeke, Marianne og Camilla lyst opp tilværelsen til tante. Måten de gjør dette på får oss til å føle at de er våre venner også. Familien blir varm om hjertet når vi tenker over alt det hyggelige og omsorgsfulle de rekker å gjøre i løpet av en uke. Dette gjelder hyggelige turer til Sørkedalen Landhandel, Frognerseteren, Kadettangen, Bærums verk, gjenoppdagelsesturer til barndommens dal på Ullern og Frogner, oppmerksomheter på bursdager, men også om å fikse utfordringer i hverdagen, slik som frisør, lege- og tannlegetimer, fotpleie, vaksinering, bortglemte ting, innkjøp av klær, kontakt med bo-, og omsorgshjemmet, i tillegg håndtere andre små kriser som jo også stadig dukker opp underveis. I begynnelsen var vi spente på om dette opplegget ville passe for vår tante. Hun er utvilsomt en særegen, bestemt, gammel dame som er vant til å klare seg selv. Da hun var 83 år var det en sak om henne i Aftenposten under overskriften «kan ikke gå – syklet 213 mil i fjor». Da hun var over 85 insisterte hun på å få kjøre opp til førerprøven på nytt. Vibeke evner å se mennesker som de er, sørger for at kjemien stemmer, og vet å trykke på de rette knappene for å få opp humøret. Ski-, sykkel, bær- og soppturer i Nordmarka har vært tantes liv. Tante er i sitt ess når hun får dra frem Nordmarka-kartet og fortelle om hver en dal, stubbe og sti. Tante husker ikke hva hun gjorde i går, men minnene om marka er med henne. Vibeke & CO sørger for å holde disse minnene levende og tante blir i godt i humør i noen timer. Sjefsengel Vibeke er alltid «hands on» og med turbogiret på. Hennes engler er kloke, varme medmennesker som er til å stole på. Det er orden i sysakene, og businessen styres også med hjertet. I disse årene, hvor det også har vært en pandemi, har det ikke vært en eneste ting å sette fingeren på. Tantes liv hadde vært trist og grått uten Vibeke & CO. Nærmeste familie hadde heller ikke fått det til å gå rundt uten. Vi er imponerte og svært takknemlige for alt englene gjør for tante. Vi gir Risvig Omsorg vår varmeste anbefaling! Med beste hilsen og takk fra Fredrik pva av familien Robsahm
Min mor har benyttet Risvig omsorg i flere måneder. Hun fyller snart 91 år, og det er begrenset hva hun klarer å være med på. Hun er vant til å være aktiv, og setter derfor stor pris på at hun fortsatt kan ha noen avtaler på dagtid. Vi er glad for at dette tilbudet finnes.
Tusen takk for veldig god oppfølging av min mor. Dere har vært veldig pålitelige, og ble oppfattet som en god venn som hadde masse tid, og mye omsorg å gi. Akkurat hva de gamle trenger, og en berikelse i hverdagen.
Takk for meget god oppfølging av mine foreldre gjennom 5 år - og glad vi fortsatt har deg med på "laget" vårt. Flott kommunikasjon underveis og med nyttige tilbakemeldinger.
Det ble en redning for oss og ikke minst min mor når jeg engasjerte Risvig Omsorg. Det å vite at min mor er i de beste hender hver uke, er en utrolig trygghet. Veldig profesjonell tjeneste, tusen takk.
Tusen takk for alt dere gjorde for min mor som dere var så utrolig flinke til å ta vare på for oss. Vi er dere evig takknemlige, ord blir utilstrekkelige, vi vil bare si tusen takk! Vi har prøvet andre besøksvenner også - men dere stikker dere ut i virkelig positiv bemerkelse - med stor fantasi og engasjement, som f.eks. "neglespa", turer i parken, besøk med kjæledyr, sang og eventyrlesning m.m. Omsorgspersoner som dere er sjeldne å finne. Risvig Omsorg anbefales på det varmeste!
Anbefales! Varme, imøtekommende, fleksible og opptatt av å finne en ordning som tilpasses den enkelte. Strålende fornøyd med tilbudet.
Fantastisk søte og serviceminded. Pålitelige og omsorgsfulle som setter 'pasienten' i fokus. Jeg er renner over av lovord. Veldig fornøyd!!
Fantastisk oppfølging av min far. Trygt, omsorgsfullt og initiativrikt. De aller beste anbefalinger. Ola Lundgaard
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Privatsykepleie Bærum.

Oslo lokal bedrift

åpningstider, plassering. Lokes Vei 81 kart bykart, satellitt visning. Privatsykepleie Bærum adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Privatsykepleie Bærum. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Privatsykepleie Bærum med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Kari Gro Sundet Kari Gro Sundet 183 meter
Bærum Pizza Kro Bærum Pizza Kro 344 meter Uten tvil værste kebaben jeg har smakt.
Maskinstrikkegarn.no Maskinstrikkegarn.no 1 km Nå er nettbutikken www.maskinstrikkegarn.no åpnet. Vi importerer og selger maskinstr...
Landsvik Barconsult Landsvik Barconsult 1 km Flott bedrift. billig, god service, og veldig rask levering. anbefales.
Dittbad Dittbad 2 km #Baderomsrenovering #Flislegging #Oppussing
IPS AS IPS AS 2 km IPS AS består av
Nan B Moe Nan B Moe 2 km
Veritas Veritas 3 km Oversatt av Google Jeg fant det Original Я его нашла
Bærum Sykehus, Gjettum Bærum Sykehus, Gjettum 3 km Helt ok. Var heldigvis lite pågang da jeg var her.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler