facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pro Security. Alarm til bolig, hytte og næring.

Info

Vi i Pro Security selger, monterer og tar service på Verisure alarmanlegg. Som godkjent Security Expert for Home Security AS, ønsker vi å sikre deg og dine nærmeste mot brann, tyveri og vannskader.

Adresse:
By: Nesbru



relaterte søk: Varel Security
Nærliggende lignende selskaper
Sportsmaster.no Sportsmaster.no 953 meter Sportsmaster spesialiserer seg på leveranser av treningsapparater av god kvalitet, so...
Anmeldelser
STYR UNNA! De kommer på døra midt i Corona tider uten munnbind og prøver trenge seg inn! Sier at det er noe feil med brann anlegget!! LØGNERE! Jeg kommer aldri bruke dere, og jeg vil snakke negativt om dere til folk jeg kjenner, sånn at de ikke bruke dere heller! SVINDEL BEDRIFT! Skam dere!!!!
Driver med dørsalg midt i Covid-19 uten å ta hensyn til smittevern. I tillegg kommer selgerne deres med uttalelser om at det er feil i eksisterende brannanlegg og er her for å tilby en ny løsning på vegne av borettslaget. Begge påstandene er langt fra sannheten.
Veldig fornøyd med produkt og service. Vi fikk installert alt på en dag! Josef installatør og vekter forklarte systemet på en god og tydelig måte, og kjenner faget sitt meget godt. Anbefaler Sector Alarm på det sterkeste. 6 stjerner.
Utrolig bra kundeservice i alle ledd!
Fungerer greit, men man betaler jo mer enn det man har. Komponentene er jo billig, de selger deg mer enn du trenger og de har mye bedre tilbud men velger å loppe deg for penger.. Utrolig urettferdig og tragisk.
"Livet blir tryggere med Sector Alarm." Neppe. Selgere gikk og lot porten stå på vidt gap på vei ut. Livet mitt ble i hvert fall litt mindre trygt med Secotor Alarm. Håpløst.
Vi er veldig fornøyd med sector alarm! Vi har hatt alarm system fra de i snart 5 år og synes servicen er upåklagelig! Når vi er borte fra hjemmet er det som om noen faktisk er hjemme og passer på:
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler