facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for PRO Sveis Kristiansund A/S

Info

Reparasjonsamarbeid til yrkes og oppdrettsnæringen.
Sveising, plate arbeid,rør og plastik.
Personalutleie til Bedrifter.



"***SVEISE OG MEKANISKE VERKSTED***Pro Sveis Kristiansund AS tilbyr profesjonelle sveise- og metallbearbeidingstjenester til alle kunder.Våre ansatte har over 10 års erfaring i oljeindustrien og i bygging og reparasjon av båter. Vi har hundrevis av fornøyde kunder og vi er det fjerde spesialiserte selskapet i Kristiansund-område.Målet vårt er å være den beste på markedet.Våre Tjenester:CNC PlasmaskjæringSveisingPlatearbeidIndustrirørleggingPersonalutleie til bedrifte"
Adresse: omagata, Kristiansund
Telefonnummer: 46551278
By: Kristiansund
Rute: omagata


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 07:00 - 20:00
Onsdag: 07:00 - 20:00
Torsdag: 07:00 - 20:00
Fredag: 07:00 - 20:00
Lørdag: 07:00 - 15:00
Søndag: 07:00 - 20:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon PRO Sveis Kristiansund A/S.

Kristiansund lokal bedrift

åpningstider, plassering. omagata kart bykart, satellitt visning. PRO Sveis Kristiansund A/S adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på PRO Sveis Kristiansund A/S. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om PRO Sveis Kristiansund A/S med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler