facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Produktivnorge AS

Info

Vi bringer Getting Things Done-metodikken til de nordiske landene! Vil du lære mer om personlig produktivitet, vil vi gjerne høre fra deg!

Historie

Vi hjelper bedrifter/organisasjoner og enkeltpersoner med å bli mer produktive og få mer gjort av de riktige tingene. I en verden som kan oppleves som mer og mer kaotisk og stressende - så underviser vi i en metodikk som gir deg stressfri produktivitet, mer oversikt, og mer kontroll hverdagen. Denne metodikken kalles Getting Things Done eller GTD.

Vi har skandinavias eneste sertifiserte GTD instruktører. Og vi er sertifisert til å trene instruktører ihht til David Allen Companys standarder.

Vi holder seminarer, foredrag og rådgir i Getting Things Done (GTD®). Kontakt oss om du ønsker å høre nærmere hva vi kan tilby.

Adresse:
Telefonnummer: +47 63 99 55 33
By: Gardermoen


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Trygg Partner AS Trygg Partner AS 654 meter Trygg Partner AS leverer hjertestartere, førstehjelpsløsninger og kurs til bedriftsma...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler