facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for ProDykk Oslo

Info

Kurs gjennom hele året, alt på ett sted - Østlandets største dykkersenter.

Historie

PADI 5 Star Diving Center in the fjord of Oslo, Norway. Courses all year. All at one place: wreck-, wall- and muckdiving.

Adresse: Svestadveien 27, 1458 Fjellstrand, Norway
Telefonnummer: +47 66 96 01 04
on.olsokkydorp@tsop
By: Fjellstrand
Rute: Svestadveien 27
Postnummer: 1458



relaterte søk: dykkesenter oslo, leie dykkerutstyr oslo, dykkerutstyr oslo sentrum, dykking oslo, dykkerkurs oslo, dykkerlappen oslo, dykkebutikk oslo, prodykk grunnkurs
Nærliggende lignende selskaper
Biyunforeningen i Norge Biyunforeningen i Norge 961 meter Biyunforeningen i Norge er en ideell organisasjon som har som mål å spre kunnskap om ...
Anmeldelser
En stjerne på grunn av - 5 kan jeg ikke gi ! Jeg og buddy min hadde begynt i juni med dykkekurs. Teori å basseng…. Hovedproblemet har vært at utstyr ikke fungerte som den skal. Vi fikk beskjed å avbryte kurset og fortsette litt senere.På dette tidspunktet gikk vi begge to ut i fra at vi kan fortsette kurset litt senere. Men det viste seg at vi nå, etter mer 2 måneder, fortsatt venter. Dårlig gjort !
Fantastisk dykkesenter med profesjonelle instruktører, flere vrak i umiddelbar nærhet. Åpen dag tirsdager med gode priser på leie av utstyr. Her er det også mange rutinerte dykkere som gjerne deler sin kompetanse.
Hyggelig personell i dykkerforretningen. Beklageligvis har eieren av området bestemt seg for å stenge båtrampa fra 19.06.17. Noen har etter sigende 'tatt seg til rette' slik at de som har båtplasser på stedet er misfornøyd med situasjonen. Dermed forsvinner en av tre noenlunde brukbare ramper på Nesoddlandet. Synd og skam.
Kom dit tirsdag 1 august og skulle være med på den ukentlige tirsdagsdykken. Det var fantastisk trivelig og det var tydelig at de tok sikkerhet og trygghet alvorlig. Ble paret med noen andre dykkere som var på mitt nivå og vi hadde ett flott dykk.
Flott dykkerskole. God opplæring og man føler seg trygg hele veien. Leier også ut utstyr dersom man trenger det. Svestad Brygge har 5 vrak man kan dykke på året rundt.
Hyggelige og profesjonelle instruktører. 5 vrak man kan dykke til. Strålende opplevelse som gjør at du vil komme tilbake.
Elendig å svare på facbook anbefalle ikke de der sente mail både mandag og i går uten svar
Fint plass til dykk og veldig pen dame som l
Flott sted med fantastike trenere og miljø!
Ett godt sted med entusiastiske og proffe folk :
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler