facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for ProffVarme As

ProffVarme As

Info

ProffVarme AS er leverandør av varmepumper i høy kvalitet.

Historie

ProffVarme AS er forhandler av varmepumper for privat husholdning. I luft/luft segmentet tilpasset ulike boligkonstruksjoner og isolasjonsstandarder leverer vi et bredt produktspekter.
I tillegg til ordinære veggmonterte modeller tilbyr vi også gulvmodeller, takkassetter og innbygningskassetter for de som ønsker et helt skjult anlegg.
Vi fører kun fabrikksertifiserte kvalitetsprodukter utviklet for nordisk klima, fra anerkjente produsenter.

Vi leverer også luft/vann anlegg som drastisk vil redusere energiforbruket til varmtvann og oppvarming i ditt hjem. Varmepumpene er raske og enkle å installere, slik at du kan ta i bruk varmepumpen og begynne innsparingen raskest mulig.Varmepumpene kan enkelt integreres i eksisterende varmesystemer, og passer også ypperlig til nybygg.



"Proff Varme AS er leverandør av varmepumper fra kjente merker som Mitsubishi, Panasonic og Daikin.Vi leverer varmepumper for privat husholdning og næring.I tillegg til ordinære veggmonterte modeller tilbyr vi også gulvmodeller, takkassetter og innbygningskassetter for de som ønsker et helt skjult anlegg.Vi fører kun fabrikksertifiserte kvalitetsprodukter utviklet for nordisk klima, fra anerkjente produsenter og de norske offisielle importørene."
Adresse: Vevelstadveien 111, 1404 Siggerud
Telefonnummer: 64913836
By: Siggerud
Rute: Vevelstadveien 111
Postnummer: 1404



relaterte søk: Proff Varme, Service varmepumpe pris, Service varmepumpe Oslo, Varmepumpe reparasjon, Service varmepumpe Panasonic, Mitsubishi varmepumpe service, LG varmepumpe service
Anmeldelser
Fantastisk service
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler