facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Profier As

Info

Profier - Landsdekkende eiendomsutvikler.Vi samarbeider om utvikling av markedsriktige eiendomsprosjekter over hele landet.

Historie

Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Profier er alltid på jakt etter nye tomter for utvikling av bolig- og næringseiendommer. I snitt har Profier 50-60 prosjekter under utvikling og bygging, innen kategoriene bolig, kjøpesenter, handel/dagligvare og offentlig/kontor/hotell. Profier utvikler forretningskonsepter fra idé til nøkkelferdige bygg, og vi er stolte av å kunne vise til flere byggeskikkspriser for våre prosjekter.



"Profier ble stiftet i 1994 og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 7.000 boliger og over 650.000 kvm handel/næring i hele Norge. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Profier er alltid på jakt etter nye tomter for utvikling av bolig- og næringseiendommer. Velkommen til Profier- Landsdekkende eiendomsutvikler."
Adresse: Erteløkka 7, 1384 Asker, Norway
Telefonnummer: 66 79 99 00
By: Asker
Rute: Erteløkka 7
Postnummer: 1384


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Fox Property Fox Property 2 km "Fox Property gir deg råd og bistand til å utvikle deres eiendom uansett størrel...
G2H G2H 3 km Prosjekter, modeller og utvikling av eiendom.
GEC Holding As GEC Holding As 6 km GEC Holding AS administrerer et lite antall investorer som til sammen tar majoritetsp...
Anmeldelser
Absolutt en av de beste eiendomutviklere i landet.
Proff markedsføring og i utgangspunktet godt prosjekt, men når det kommer til parkeringsplasser er det totalt skivebom. De bygger parkeringsplasser som ikke følger forskrifter, ei heller opplyser om vesentlige vektbegrensninger på parkeringsplassene ved salg. Skal du kjøpe leilighet hos Profier bør du ha 250,000 kr i buffer for å dekke dine advokatutgifter ved reklamasjoner.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler