facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Profilgruppas Traineeprogram

Profilgruppas Traineeprogram

Info

Traineeprogrammet er åpent for alle nyutdannede kandidater fra høgskole eller universitet, innenfor fagområder som er relevante for medlemsbedriftene.

Historie

Profilgruppen er en sammenslutning av bedrifter og virksomheter innenfor nærings- og samfunnsliv i Midt-Troms. Traineeprogrammet inneholder mentorveiledning, tilbud om næringsrettet utdanning og deltagelse i Profilgruppens årsprogram.

Vår oppgave

Etableringen av traineeprogrammet er et ledd i en langsiktig satsing for å sikre rekruttering til regionen. Programmet startes som et prosjekt over 3 år.

Produkter

Profilgruppa ønsker fra høsten 2014 å tilby stillinger innenfor to hovedkategorier:

Ingeniør:
Prosess – Energi
Midt-Troms har flere bedrifter som gjenvinner varme i form av varmt vann og damp. Dampen benyttes videre via dampturbin eller dampeekspander til generator og produksjon av strøm. En aktuell traineestilling er knyttet opp mot drift, optimalisering og videre utvikling av disse anleggene.
Prosess – Metallurgi – Kjemi
Finnfjord AS har flere oppgaver knyttet til drift og optimalisering av smelteovner og omliggende anlegg der man gjennom hele traineeperioden vil kunne arbeide innen flere avdelinger og med ulike problemstillinger ved bedriften.
Vedlikehold – Konstruksjon – Produksjonsteknikk – Maskin
Midt-Troms har flere bedrifter som har kompetanse innen ett eller flere av nevnte fagfelt. Det er aktuelt med traineestillinger innen ett eller flere av disse fagfeltene.

Økonomi/finans:
En av regionens største sjømatbedrifter, Brødrene Karlsen og regionens største industribedrift, Finnfjord AS, etterspør kompetanse innenfor regnskap, administrasjon og controllerfunksjonen. I tillegg vil en av regionens store økonomiske drivkraft, Sparebank 1 Nord-Norge, knytte til seg en finansiell rådgiver innenfor bedrifts- eller privatmarkedet. Det vil tilbys 1-2 traineestillinger hvor man jobber i flere av disse bedriftene.
Stillingene vil lyses ut i løpet av vinteren 2014.
Les mer om Profilgruppa og traineeprogrammet på www.profilgruppa.no.

Adresse: Bern. Lunds vei, 9306 Finnsnes, Norway
Telefonnummer: 92489138
on.appurgliforp@eeniart
By: Finnsnes
Rute: Bern. Lunds vei
Postnummer: 9306


Nærliggende lignende selskaper
Troms fylkestrafikk Troms fylkestrafikk 141 meter Veldig greie bussjåfører jevnt over, men det er en gretn kar som sku ha meg og en kom...
UKM Troms UKM Troms 654 meter Den offisielle facebooksiden for UKM Troms fylkesmønstring, UKM Arctic Youth Festival...
Barnebyen Barnebyen 668 meter Flott lekepark med mange apparater. Litt farlig med vannet som omkranser lekeparken- ...
NLM Region Nord NLM Region Nord 940 meter 7.juni 2010 ble Nordland krets, Troms og Finnmark krets historie og de slo seg sammen...
Trollvik/ Leiknes Grendeutvalg Trollvik/ Leiknes Grendeutvalg 6 km i 1996 startet Trollvik/ Leiknes Grendeutvalg. Vi arbeider for alle mindre og større ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler