facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Prosjektskolen

Prosjektskolen

Info

Prosjektskolen er en ett-/toårig kunstskole i sentrum av Oslo som er drevet av aktive samtidskunstnere.

Historie

OM OSS

Prosjektskolen er en ett-/toårig kunstskole drevet av aktive samtidskunstnere og tilbyr et bredt spekter av gjestelærere og foredragsholdere. Skolen, som ble etablert i 2005, tilbyr en unik undervisningsmodell innen kunstfag hvor kunstens muligheter fremfor begrensninger står i sentrum. Utdanningen gir inngående kunnskap og forståelse av kunst med hovedtyngde på samtidskunsten. Elevene gis rom til å utvikle sin egen originalitet og selvstendighet, derfor står eksperimentering og samtidskunst i fokus fremfor klassiske øvelser og fastlagte stilretninger.

Kunstskolen er godkjent for inntil 80 elver av Utdanningsdirektoratet, og gir full rett til lån -og stipend i lånekassen. (les mer under).

Dagens kunstverden er multimedial, d.v.s. at den beveger seg mellom alle tenkelige former for materialer, uttrykk og innhold. Vi ønsker at Prosjektskolen skal reflektere denne virkeligheten, og oppfordrer elevene til å tenke åpent rundt virkemidler og materialer. Gjennom gruppeoppgaver, egen prosjektutvikling under veiledning og hyppige fellesgjennomganger med diskusjoner vil vi også utforske våre evner til samarbeid og kritisk vurdering. Vi vil sammen med elevene skape et aktivt miljø og bygge et kunstlaboratorium for idèer, forskning og oppfinnelser.

Noen kurs fokuserer på metoder, så som installasjon, scenografi, video, lyd og performance. Andre kurs tar for seg mer innholdsmessig betonte temaer som politisk kunst, stedsspesifikk kunst, bodyart, teori og filosofi osv. I tillegg har vi kurs som tar for seg kunstretninger som surrealisme, konseptualisme og postmodernisme osv. Det er også kortere kurs i forskjellige skulpturelle teknikker og innføring i bruk av verksteder, mørkerom og datapark.


Hvert kurs starter med en felles innføring i det aktuelle tema via foredrag, billed- og filmfremvisning, presentasjon av relaterte kunstnere og utstillinger, oppgaver og diskusjoner. Relatert til det aktuelle tema jobber studentene selvstendig med eget prosjekt frem mot en intern utstilling og felles gjennomgang som kursavslutning.

Vi avslutter hvert semester med en større utstilling som er åpen for publikum.

Skolen passer like godt for nybegynnere som for folk med bakgrunn fra andre kunstskoler og gir et godt grunnlag for videre kreative studier innen kunst, design, arkitektur osv.

Adresse: Keysers Gate 1 , Oslo 0165, NO
Telefonnummer: 22 11 48 90
on.nelokstkejsorp@tsop
By: Oslo
Rute: Keysers Gate 1
Postnummer: 0165


åpningstider

Mandag: 10:00-16:00
Tirsdag: 10:00-16:00
Onsdag: 10:00-16:00
Torsdag: 10:00-16:00
Fredag: 10:00-16:00


relaterte søk: prosjektskolen søknadsfrist, kunstskole norge, prosjektskolen pris, strykejernet, prosjektskolen blogg, kunstfagskole oslo, kunstskole oslo
Anmeldelser
Prosjektskolen er nå fra skoleåret 2013-2014 to årig og anbefales. Eneste to årig kunstskole som driver med tredimensjonal kunst i Norge som spesialfelt.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Prosjektskolen.

Oslo privatskoler

åpningstider, plassering. Keysers Gate 1 oslo kunstskoler kart bykart, satellitt visning. Prosjektskolen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Prosjektskolen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Prosjektskolen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Art On The Menue Art On The Menue 568 meter
Strykejernet Kunstskole Strykejernet Kunstskole 619 meter Det er en herlig plass
Einar Granum Kunstfagskole Einar Granum Kunstfagskole 696 meter Helstøpt sted
Sonans Utdanning Sonans Utdanning 979 meter Lærerne er kunnskapsfulle og kan mye om fagene sine. Noen av lærerne jeg hadde var ve...
Am-design Am-design 2 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler