facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Provence restaurant

Provence restaurant

Info

Provence Restaurant en uformell fransk matopplevelse.
Bordbestilling på Facebook eller ring 35 95 35 96.

Adresse: Bøgata 70, 3800 Bø i Telemark, Norge, 3800 Bø i Telemark
Telefonnummer: +4735953596
By: Bø i Telemark
Rute: Bøgata 70, 3800 Bø i Telemark, Norge
Postnummer: 3800


åpningstider

Mandag: 14:00 - 22:00
Tirsdag: 14:00 - 22:00
Onsdag: 14:00 - 22:00
Torsdag: 14:00 - 22:00
Fredag: 14:00 - 23:00
Lørdag: 14:00 - 23:00
Søndag: 14:00 - 21:00


relaterte søk: Provence Krydder, Pizzafjoset
Nærliggende lignende selskaper
Den Gode Nabo AS Den Gode Nabo AS 18 meter Virkelig trist og skuffende restaurant. Det første vi ble plaget med som nesten fikk ...
Restaurant Hagestua Restaurant Hagestua 404 meter Restaurant Hagestua ligger på Bø Hotell i Bø i Telemark.
Mariposa Mariposa 410 meter Fin plass og veldig god mat!
Smultringhuset Bø Smultringhuset Bø 4 km "Vi lager nydelige smultringer fra bunnen med ferske egg og kulturmelk og alt an...
Lifjellstua Lifjellstua 8 km Sjarmerende sted med god mat og veldig hyggelige ansatte! Vi tok en helgetur der i hø...
Lifjellstua Lifjellstua 8 km Meget god lunch og service
Anmeldelser
Restauranten har utvidet med hyggelig uteplass og nytt lokale er underveis. Det opprinnelige lokale er smakfullt innredet, alt i alt et godt sted å være. Enkel og god fransk inspirert meny i tillegg til bruk av kull grill på terrassen. Prisen trekker noe ned hvis en bare spiser en rask lunsj underveis.
God, mør og saftig andelår ble spist først. Veldig fornøyd. Mild Lavakake med salt karamellsaus og is var helmaks. Smakte på vannbakelsen som mor bestilte, som hadde et hint av appelsin. Veldig god, men Lavakaka var best. Jeg må prøve andre ting neste gang jeg er her.
Ikke la deg lure av fasaden, restauranten er superfresh og maten er veldig god!! Anbefaler spesielt chevre salaten :
Helt fantastisk pasta og biff! helt uforglemmelig, spiste opp alt!
Bø sin flotteste restaurant med retter av det mer eksklusive slaget. Her får man indrefilet, kveite, fiskesuppe, løksuppe med mer. Menyen er relativt kort, men allikevel variert. Akkurat slik en meny skal være på en bedre restaurant. Atmosfæren var fin, med pene bord og gule tulipaner. Det var en stil som var relativt avslappet og ingen duk eller oppdekning som indikerte at dette skulle være en restaurant i en noe høyere prisklasse. Vi likte maten, vinen, dessertene. Topp score får restauranten ikke. Det var ingen av de seks ulike rettene vi valgte som utmerket seg. Men det var heller ingen retter vi fant noen "feil" med. Små justeringer her kan få dette stedet til å flyttes opp en stjerne. Hyggelig at Bø sentrum kan tilby noe annet enn pizza, pølser og hamburgere.
Hadde en hyggelig middag her. Behagelig, rolig atmosfære med fin musikk i bakgrunnen. Bordene har en fin avstand fra en annen så man har god plass når man spiser. Kylling Kiev er å anbefale! Saftig kylling med deilig ost og et sprøtt fristet skall. Potetmosen var god og anrettet på en morsom måte. Tiramisuen var god, 'kjeksen' kunne vært dynket noe mer i kaffeblandingen, den var litt tørr.
Smakfullt, spiste and med gnocchi, apoelsinsaus på polsk tradisjonelt vis. Hyggelig betjening, fin service, koselig lokale. Anbefales.
Superhyggelig betjening og koselig lokale. Variert og spennende meny med franske klassikere og fantastisk smak!
Kjempegod mat, topp service, trivelige lokaler. Servitørene var særdeles hyggelige og kompetente, maten av svært høy klasse og langt over det man forventer i Rådebank-bygda. Skulle gjerne sett at vinkartet var litt lengre, men til gjengjeld var drinkene særdeles vellaget. Takk for en flott aften!
Ikke noe å skryte av. Ventet 3 kvarter på mat som var midt på treet og overpriset.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler