facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for PS jeg har MS

PS jeg har MS

Info

Informasjonsside om Multippel sklerose (MS). Vi ønsker å spre kunnskap om MS og bryte med folks fordommer om MS.

Historie

Takk for at du besøker vår Facebookside «PS Jeg har MS».

Kampanjen «PS Jeg har MS» eies av Merck.

Facebooksiden skal bidra til å øke kunnskapen om MS i befolkningen slik at personer med MS kan leve et så godt liv som mulig.

Vi setter pris på ditt engasjement og meninger.
Vi har noen enkle regler for Facebooksiden som vi ber deg om å følge:

• Opptre aktsomt og bruk sunn fornuft. Tenk på personvernet.

• Unngå å oppgi eller be om personlige opplysninger som kan brukes til å identifisere, spore, kontakte eller utgi seg for å være deg eller en annen person.

• Vær snill og respektfull overfor andre.

• Upassende innhold vil bli fjernet.

• Legg bare ut innhold som er ditt. Legg kun ut kommentarer som du eier eller har alle rettigheter til.

• Husk at du gir Merck rett til å bruke innholdet du legger ut.

• Respekter vårt innhold. Alt innhold som Merck genererer eller legger ut på denne er beskyttet av norske og internasjonale lover om opphavsrett, er underlagt andre immaterielle rettigheter og eierrettigheter og lover, og eies av Merck og/eller selskapets lisensgivere og leverandører.

• Vi er ikke ansvarlig for brukerinnhold. Vi støtter ikke nødvendigvis og er ikke ansvarlig for kommentarer, referanser, meninger, påstander, råd eller annet innhold delt på denne siden av besøkende.

• Unngå å dele egne eller andres medisinske opplysninger. Vennligst ikke kom med medisinske råd på denne siden. Medisinske spørsmål skal rettes til egen lege eller annet godkjent helsepersonell.
Det kan hende at vi dessverre må fjerne en kommentar fra veggen vår. Det kan være av årsaker som;

• Kommentaren din viser til et produkt eller et nettsted (vårt eller andres).
Vi går ikke god for kommentarer fra andre brukere, og må forholde oss til de viktige lovene og forskriftene som styrer næringen vår. Lenker til andres nettsteder påtar Merck seg intet ansvar for, da de drives av tredjeparter.

• Kommentaren din inneholder referanse til en mulig bivirkning
Hvis kommentaren din inneholder referanse til et Merck produkt eller til en mulig bivirkning av et Merck produkt, vil vi registrere denne og ellers oppfordre deg til å kontakte oss ved å sende en e-post til: [email protected].

• Kommentaren din inneholder vulgariteter eller støtende innhold rettet mot bestemte etniske eller religiøse grupper, aldersgrupper eller personer med ulik seksuell orientering. Vi ber om at alle behandler hverandre med respekt.

• Kommentaren din inneholder medisinske råd

• Annet
Det er mulig at vi kommer ut for en situasjon som ikke er beskrevet over og som krever at vi må fjerne kommentaren din. Vennligst merk at Merck forbeholder seg retten til å slette ethvert innlegg på «PS Jeg har MS» etter egen vurdering. Hvis dette skulle skje og du synes at det er urimelig, ber vi deg kontakte oss.

Adresse: Drammensveien 123, Oslo, Norway
Telefonnummer: +47-6790-3590
By: Oslo
Rute: Drammensveien 123



relaterte søk: har jeg ms, typer ms, ms søvn, kulde og ms, ms betennelse, ms diagnostikk, ms jobb, ms primær progressiv
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon PS jeg har MS. Drammensveien 123 kart bykart, satellitt visning. PS jeg har MS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på PS jeg har MS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om PS jeg har MS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler