facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pss Cateringservice

Pss Cateringservice
Adresse: Skjong , Valderøya 6050, NO
Telefonnummer: 902 77 801
By: Valderøya
Rute: Skjong
Postnummer: 6050



relaterte søk: pss meny, meny catering ålesund, catering ålesund tapas, pss tapas, pss catering ålesund, selskapslokaler valderøy, pss ytterland, tapas ålesund
Anmeldelser
Dette stedet på Valderøy må bare prøves Alldeles nydelig mat masse mat og rimelig pris. Betjening var veldig behjelpelig og imøtekommendeKjem garantert tilbake
En parodi på en kebab, ustekt chips og nok en salat som var brun. Dette føles mer som et overgrep mot både apetitt og smaksløker, men det største hånet er at dere kaller dette kebab. Menneskerettighetsdomstolen burde tatt en titt på dette produktet og vurdert om det kvalifiserer til rettslig forfølgelse for grove forbrytelser mot menneskeheten. Mitt tips, forbedre dere eller ring advokat med en gang!!! Takk for meg.
Dette var jo meget bra! God og mør biff, chips sprø og god, rett krydret. Pent og rent, hyggelig resturant. Anbefales!!!
En flott atmosfære. Og god mat.
Har kanskje ikke vært så heldig med maten denne gang, bestilte kebab og biffsnadder tallerken, bløt og overstekt mat, overpriset.
Chipsen var Alt for mye kryddret, vi kjøpte kebab hvor den ene skulle være med kun Rød saus og den andre både hvit og rød, vi fikk maten servert og denne ene hadde kun rød som den skulle trodde vi, når maten var nesten halvveis spist så var det MASSE hvit saus inni den som ikke skulle ha det i det hele tatt. Min var det begge typer som bestilt. Virket som om personen som hadde lagd den hadde glemt men plutselig komt på det og bare stappa inn masse salat for å skjule det istede.
Jeg vil frabedt meg å bli overvåket på denne måten. Takk.
Bruker og være grei mat men burgeren i kveld var veldig skuffende. Kjøpte PSS Burgeren og har kjøpt den mange ganger men den var ikke god i kveld, manglet aioli til potetene og burgeren smakte bare rart.
Fantastisk 200 grams burger, kunna gjerne vøre større, blir jo ikkje mett. Chipset kan en sei va litt livelig.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Pss Cateringservice med offentlig transport


Midtre Skjong 160 meter
3
Trollhaugen 340 meter
3

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Pss Cateringservice.

Valderøya restauranter

åpningstider, plassering. Skjong kart bykart, satellitt visning. Pss Cateringservice adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Pss Cateringservice. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Pss Cateringservice med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Pizzamakeren Pizzamakeren 3 km Snill sjef og ansatta, pizzaen smaka deilig alle må løpe og kjøpe seg pizzaMat: 5/5...
Jabo Jabo 3 km Her kan man kjøpe alt mulig ! Som ett lite kjøpesenter ! Tipping, Planter, takkekort,...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler