facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for PSS Securitas

PSS Securitas

Info

PSS Securitas er et heleid datterselskap av Securitas AS.
Selskapet arbeider innen tre segmenter.
Dørvakter, arrangementer og spesialtjenester.

Vi tar alltid ansvar for din trygghet!

Historie

PSS Securitas er et heleid datterselskap av Securitas AS.
Selskapet arbeider innen tre segmenter.
Dørvakter, arrangementer og spesialtjenester.

Vi tar alltid ansvar for din trygghet!

Adresse: Forusparken 22, 4031 Stavanger, Norway
By: Stavanger
Rute: Forusparken 22
Postnummer: 4031



relaterte søk: hva står pss securitas for, hva betyr pss securitas, pss securitas lønn, pss securitas hamar, pss securitas login, pss securitas proff, pss securitas trondheim, pss securitas kurs
Anmeldelser
Mest uprofesjonelle vaktselskapet jeg har sett. Meg og noen kollegaer hadde vært ute å spist, og skulle på et utested hvor vi hadde reservasjon, men fikk aldri muligheten til å bruke den, ettersom at etter 40 minutt i kø, ble nærme sagt alle mannfolk kastet ut av køen, og kun damer ble sluppet inn. Når jeg spurte vakten hvorfor vi ble henvist ut av køen fikk vi ikke noe svar, og bare ble pekt på slik at kollegaen kunne føre oss bort fra inngangen. Når jeg forhørte meg med andre som sto vedsiden av utestedet hadde dem samme opplevelse som meg. Ble henvist ut av køen uten grunn. Virkelig noen arrogante mennesker.
Gi de bedre opplæring!
Har observert meget spydige ansatte i PSS på Jærbanen som kontrollerer billetter. Er ikke en av de som fikk bot men bare observert kontrollører som godter seg når stakker ungdommer og mindreårige er blitt tatt i kontroll. 950,- kr er mye for 14 åringer. Desverre så "gjør de bare jobben sin" mens de flirer. Dette håper jeg at dere i PSS kan ta til dere til ettertanke.
Svært dårlig informasjon av kundeveileder angående kurs ved inngåelse av arbeidsvtale. Alvorlige mangler ved kontrakt og useriøst angrettskjema. Trodde at dette var et seriøst firma.
En gjeng med lite respekt for folk med nedsatte sykdommer eller andre grunner til at de ikke slipper inn på UTESTEDER +dårlig OPPLÆRING i bivirkning av MEDIKAMENTER MOT smertestillende og alle sykdommer særlig EPILEPSI noe som alle kan få når som helst.
De tar seg av dørvakt tjeneste på ute steder og arrangementer.
...en gjeng med apekatter tatt rett fra gaten, med massive mindreverdighetskomplekser. Ingen ting som minner om profesjonalitet.
de var ikkje greie med meg når eg var full
It often takes a long time to wait for a service
De har flyttet inn i nye lokaler som er fine.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon PSS Securitas.

Stavanger vektertjeneste

åpningstider, plassering. Forusparken 22 kart bykart, satellitt visning. PSS Securitas adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på PSS Securitas. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om PSS Securitas med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler