facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Punjab Tandoori

Punjab Tandoori

Info

We offer the most authentic, wholesome, fresh Indian Cuisine.
We cook to feed your heart ! We are the real Deal !!
Best Value for your money..

Adresse: Grønland 24, 0188 Oslo
Telefonnummer: +47 2217 20 86
By: Oslo
Rute: Grønland 24
Postnummer: 0188



relaterte søk: Lahori Dera, Tandoori Restaurant Oslo, Indisk restaurant Oslo, Indisk gourmet Oslo, Indisk take away Oslo, Punjab Tandoori meny, Punjab Tandoori anmeldelse, Punjabi Masala
Anmeldelser
Jeg bestilte Lam Karahi. Sausen var smakfull og fyldig og hadde mange kjøttbiter i. Spurte om jeg kunne betale mellomlegget for å få ostenaan istedenfor den vanlige, det gikk ikke. Det måtte kjøpes i tillegg. Ellers god valuta for pengene. Grei mengde mat.
Lite mengde av maten, kyllingen ikke kokt godt, men god saus og godt nan brød.
God mat til en billig penge og porsjon. Men servicen var ikke helt optimal. Fikk tilbakebetalt feil to ganger. Mottakelse av bestillingen opplevdes også som en hurtig sjappe, noe som kan være litt forvirrende for nye kunder. Generelt virker stedet populært, men de ansatte arbeider som roboter, altså på automatikk. Det er jo fint og forståelig, med tanke på effektivitet, men det kan fort skje slurvefeil. Anbefales hvis du vil ha en grei lunsj og ikke bryr deg så mye om servicen.
Amazing! Gode priser og hyggelige ansatte. Etter å ha lest dårlig kritikk under. Mitt spørsmål til dere er: Hva forventer du når du betaler 110kr for en slik rett? Luksus? Dette er autentisk! Ekte følelse av å være tilbake hjemme. Jeg føler meg hjemme, som p være hos min mor når jeg er der og spiser. Luktene, menneskene, og område. Its worth it om du ikke er høy på deg selv
Punjab serverer billig og god mat. Mannen som serverte oss var sjeldent hyggelig og serviceminded. Vi spiste lam Korma og spinat med ost, litt for mange papadum og drakk øl og mango lassi til. Punjab er ikke stedet for de helt store anledningene, men vi bruker restauranten som et hyggelig sted å ha møter eller spise før vi går visere på konsert eller teater. Setter også pris på at det er mulig å ta med restemat, som blir godt pakket inn, med hjem. Et sted vi stadig vender tilbake til.
Bestilte kylling Tikka Masala. Det er den mest utvannede sausen jeg har fått på én restaurant. Det var som å spise tørr kylling i vann og chili.. Styr unna hvis du vil ha god indisk
- Mye mat for en billig penge - Kort ventetid på maten, tok bare 15 min - Høy kvalitet og god smak Kommer definitivt til å spise her igjen!
Fint sted å kose seg med Indisk mat. Bra service. Rent og pent bord. Kort tid på levering av mat. Best ting er at det deilig og billig mat. Sterkt anbefales. Alternativer for vegetarianere: Mange Indiske retter f.eks. Paneer. Veg thali. Parkering: Parkering har de ikke. Men parkering finnes ved nærheten av restaurant.
Punjab Tandoori er en klassiker på Grønland, billig og god indisk mat. Kjøttet er mørt, sausene passe sterke sauser. Restauranten har vært her lenge. Stedet er svært populært, og det er ofte ganske fullt. Men det går ofte ganske fort å få seg plass. Om sommeren går det også an å sitte ute. Anbefales!
Kjøpt en kylling curry ta med.Gutten i kassen tok imot penger fra andre og deretter samme hånd tok nan brød legg oppi posen til meg. Skitten synes jeg. Jeg kastet Nan brødet. Jeg tenker to ganger neste gang jeg kjøper mat herfra.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Punjab Tandoori med offentlig transport


Grønland 100 meter
1
1E
2
3
4
5
Norbygata 150 meter
5N
60
Oslo bussterminal 150 meter
37
5N
60
Tøyengata 160 meter
37
Hausmanns bru 210 meter
30
31
31E
380
390
390E

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Punjab Tandoori.

Oslo ındisk restaurant

åpningstider, plassering. Grønland 24 kart bykart, satellitt visning. Punjab Tandoori adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Punjab Tandoori. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Punjab Tandoori med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler