facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for PureYou.no

PureYou.no

Info

Vi vil at du skal føle deg fantastisk! Derfor håndplukker vi produkter som
gjør din vei til en renere livsstil både enklere og vakrere. FEEL GOOD. LOOK GOOD! Webshop: PureYou.no

Historie

Hos www.pureskin.no finner du produkter fri for ingredienser som parabener, sulfater, mineraloljer, syntetiske konserveringsmidler samt kunstige farger og dufter. PureSkin.no tror på at det å ta godt vare på huden sin betyr at man forstår hva man utsetter den for. Spesielt siden det meste av hva som påføres kroppen, absorberes av kroppen. Derfor ønsker vi å tilby rene skjønnhetsprodukter som er enkle men effektive, og som er så naturlige som mulig. Bedre for deg og bedre for miljøet.

Vår oppgave

Vi tilbyr det ypperste innen naturlige og økologiske skjønnhetsprodukter, og har spesialisert oss på internasjonalt anerkjente naturlige merker – mange av dem er vi alene om å føre i Norge. Og vi er stadig på jakt etter nye, spennende og innovative produktserier.

Vi håndplukker de aller beste og reneste produktseriene, slik at du kan føle deg helt trygg på at alle våre produkter er rene, naturlige, effektive, miljø- og helsevennlige, at de ikke er testet på dyr og at de er etisk og bærekraftig fremstilt. Vi garanterer produkter fri for ingredienser som parabener, sulfater, mineraloljer og syntetiske duft- og konserveringsmidler. Det er en jungel av produkter og ingredienser der ute, men vi har gjort researchjobben for deg, slik at du kan lene deg tilbake og nyte en stressfri og trygg handel.

Produkter

Karmameju, Natural Deodorant Co., Alchemy Superblends, A'kin, Josh Rosebrook, ISUN, Treat Collection, Kjær Weis, Flora & Curl, RMS Beauty, Schmidt's Deodorant, Soapwalla, S.W. Basics, Odacité m.fl.!

Adresse: Kopstad Næringspark, Hauganveien 293, 3178 Våle
Telefonnummer: 4799639962
on.uoyerup@tsop
By: Våle
Rute: Kopstad Næringspark, Hauganveien 293
Postnummer: 3178


Nærliggende lignende selskaper
Tara Wilhelmsen - The Queen Of Herbs Tara Wilhelmsen - The Queen Of Herbs 95 km The Natural Networker | Business Mentor | Health & Wellness Business Manager | Coach ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler