facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Push trening Malviksenteret

Push trening Malviksenteret

Info

Allsidig treningssenter for styrke og kondistrening. Topp moderne og helt nytt utstyr.

Adresse: Svebergveien 2, 7550 Hommelvik, Sor-Trondelag, Norway
Telefonnummer: 97115947
By: Hommelvik
Rute: Svebergveien 2
Postnummer: 7550


åpningstider

Mandag: 05:00 - 00:00
Tirsdag: 05:00 - 00:00
Onsdag: 05:00 - 00:00
Torsdag: 05:00 - 00:00
Fredag: 05:00 - 00:00
Lørdag: 05:00 - 00:00
Søndag: 05:00 - 00:00


relaterte søk: push treningssenter, lillesand treningsstudio
Anmeldelser
Ok apparater og utstyr. Men så sukkermaur på gulvet. Service har vært utrolig dårlig, vanskelig å melde seg ut. Håper folk styrer unna.
Fungerer,men har en tendens til å bli fylt med folk som okkuperer manualer og maskiner i flere timer. Har kommet og gått igjen. Savner en PP som kan komme innom. Mange som gjør øvelser feil. Trives når det er få folk.
Trente litt her i juletider : Litt vanskelig å forstå hvordan prosess med adgangskort fungerte. Lite effektivt å hente adgangskort på en butikk, for så å måtte sende melding eller ringe om registrering av kortet. Videre må man vente i 1-2 timer før adgangskortet blir aktivert. Ellers fint, rent og trivelig treningssenter som har det meste man måtte trenge!
Helt ok å trene der men du må aldri finne på å si opp abonementet ditt da trekker de deg vertfall 1 måned til etter du har sagt opp. Dette gikk til meg til inkasso... så ambefaler ikke push dra litt lengre på andre treningsentre.
Liten og dyr, men ok
Greit. Sjelden kø.
Ok treningssenter
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler