facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for PV arkitekter

PV arkitekter

Info

PV arkitekter er et solid og kompetent arkitektkontor, med en stor prosjekt- og kundeportefølje. Vi har flere dyktige ansatte med høy kompetanse i faget.

Produkter

Arkitekt- og reguleringsarbeid innen bolig og næring. Kontoret utvikler ulike typer prosjekter, som leilighetsbygg, eneboliger og hytter, næringsbygg, offentlige bygg og transformasjon av eksisterende bygninger.



"PV arkitekter er et solid og kompetent arkitektkontor, med en stor prosjekt- og kundeportefølje. Vi er en aktiv og konstruktiv samarbeidspartner. Faglige utfordringer i et godt og stabilt miljø er bærende for arbeidsdagen vår. Kontoret ble etablert i 1993, og har de siste årene utvidet med flere dyktige ansatte, og fått et stadig større fokus på miljø og bærekraft. Vi er Miljøfyrtårnsertifisert og medlem av Grønn Byggallianse. Vi holder til i moderne lokaler i Larvik, strategisk plassert kun få minutter fra E18 og jernbanestasjonen."
Adresse: Sanden 1, 3285 Larvik, Norway
Telefonnummer: 33141440
on.retketikravp@tsop
By: Larvik
Rute: Sanden 1
Postnummer: 3285



relaterte søk: arkitekt larvik, arkitekter tønsberg
Nærliggende lignende selskaper
MKArkitektur & Design MKArkitektur & Design 331 meter Tjenester innen arkitektur & design til privat og næring.
Twinmotion Norge Twinmotion Norge 2 km Verdensledende TWINMOTION® overrasker alle med sin enkelhet og fantastiske kvalitet ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler