facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Qigong Taiji Akupunktur ZenCoaching Harstad

Qigong  Taiji   Akupunktur    ZenCoaching Harstad

Info

Dette er siden til Akupunkturklinikk1 AS. Den drives av Reidun Arntzen, som er utdannet akupunktør og zencoach, og er godkjent instruktør i taiji, qigong og taijiwuxigong.

Historie


Taijiquan kan oversettes med "det ypperste", det er en kinesisk kampsport, du kan lære en form der du gjør langsomme bevegelser. Fokus er på avspenning og øvelsene har gunstig effekt på både psykisk og fysisk helse.

Taijiwuxigong er en form for qigong helseøvelser som ble utviklet direkte fra Taijiquan av Dr Shen Hongxun å bekjempe belastninger og helseproblemer knyttet til vår tids moderne livsstil. Systemet er lett å lære, er en sikker og effektiv healing metode for fysiske og følelsesmessige utfordringer, samt at det gir grunnprinsippene for healing av andre.
Se www.taiji-wuxigong.no for nærmere info.

Akupunkturklinkk1 tilbyr akupunktur og kopping som bygger på tradisjonell kinesisk medisin.

Zen-coaching er en coaching-metode som er utviklet av Kåre Landfald. Zen-coachen er tilstede for deg med tilstedeværelse (mindfullness) og empatisk lytting, og hjelper deg til å bli kjent med det som er ditt virkelige jeg, din essens.
Se www.zen-coaching.com for nærmere info.

Produkter

Zen-coaching
Kurs i qigong og taiji
Akupunktur, kopping

Adresse: Jørns gt 15, 9405 Harstad, Norway
Telefonnummer: +4748043203
moc.liamtoh@a_nudier
By: Harstad
Rute: Jørns gt 15
Postnummer: 9405


Nærliggende lignende selskaper
BellaBaci BellaBaci 600 meter Kopping og kopping massasje for muskel-/ ledd-, anticellulitt- og ansiktsbehandling,...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler