facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Quality Hotel Fredrikstad

Quality Hotel Fredrikstad

Info

https://www.nordicchoicehotels.no/quality/quality-hotel-fredrikstad/

Produkter

Hotellet har totalt 14 møterom med kapasitet for 2 – 300 personer. Alle møterommene er utstyrt med flipover og flott moderne AV-utstyr. Vår eksklusive 8. etasje har 6 møterom med høy standard. Vår Diamantsal tilbyr egenartet belysning og kan deles inn i 3 mindre møterom.
Det er trådløst nettverk tilgjengelig på alle møterom.

Adresse: Nygata 2-6 , Fredrikstad 1606, NO
Telefonnummer: 69 39 30 00
By: Fredrikstad
Rute: Nygata 2-6
Postnummer: 1606



relaterte søk: quality hotel fredrikstad restaurant meny, quality hotel sarpsborg, quality hotel fredrikstad suite, overnatting fredrikstad, scandic hotel fredrikstad, quality hotel fredrikstad ledige stillinger, quality hotel fredrikstad kontakt, quality hotel tønsberg
Anmeldelser
Dro innom kun for å spise frokost. Dette er ikke et hotell man drar til for å spise en bedre frokost.. Her finner du mer eller mindre nøyaktig det som man vil forvente er et minimumstilbud på en hotellfrokost, og ikke en eneste positivt overraskelse. Kaffien som maskinen «brygger» er fryktelig dårlig. Pluss for store lyse lokaler og behagelige stoler.
Wow, hvor skal jeg starte… Det startet med å finne en rolig plass til og koble av som ble brått til en magisk feiring av livet! Jeg som hadde begynt å se litt grått i fargene på trærene…, det snudde! Det snudde rett og slett i det jeg kom inn dørene! Fantastiske rom+fantastisk mat+ fantastisk personel+fantastisk by=Magisk opplevelse. Rom: En fantastisk opplevelse med alle de nødvendige fasilitetene, I TILLEGG til en ganske kul detalj, automatisk lås etter 2 minutter. Ganske kult : Fremkommelighet til fots: Et steinkast ifra togstasjonen, hva mer kan enn be om! Mat og drikke: God, varm, smakfull, noe som traff hjem i hjertet. Se for deg en vintersdag med iskaldt vær ute men inne, inne er det duften av kakao, mandariner, ribbe, et tykt i kosehjørnet hjemme. Sånn smakte maten.
Ligger i enden av gågata mitt i byen, hørte fotballkampen fra takterrassen med god drink. Meget god frokost i hyggelig lokale, mens bilen sto trygt parkert i garasjen.Rom: 3/5
Merkelig styring av lyset på rommet - enten alt på eller alt av. Umulig å få varme. Absolutt hyggelig service trekker opp.Rom: 3/5
En helt utrolig mottagelse av resepsjonen. Flotte mennesker! Mindre bra var det at brannalarm gikk av etter vi hadde lagt oss....full påkledning og evakuering. Ingen beklagelse eller tilbud om kompensasjon i etterkant. Skuffende! Rom: Vi ble oppgradert til et romslig og nyoppusset rom, veldig bra!
Gode opplevelser pent ligger i sentrum gode muligheter til parkeringRom: 5/5
Helt ok hotell. Frokost var super, med bra utvalg. Men syns ikke det er innafor at kokken går ut å røyker i arbeidsklær, og deretter går gjennom restauranten å inn på kjøkkenet. Ellers så savnet eg vin/ølåpner på rommet og radio/musikk kanal på TVen. Interessante detaljer: Flotte te/kaffekopper med fat på rommet men for å blande ut pulverkaffe så var det kun trepinne. Hadde vært mer "quality" med en pen teskje til hver kopp... Vannkoker stod der det ikke var stikk kontakt, så det var merkelig plassering.
Bra beliggenhet, gratis båt til Gamlebyen. God mat i restaurantenRom: 5/5
Veldige imøtekommende de som jobbet der. Skrev ett Ønske om rom uten teppe ,fikk mail om att det var i ordnet. Kan anbefales på det sterkeste. Rom: Veldige rent rom alt var som det skulle . Fremkommelighet til fots: Logg veldig sentralt, mitt i Fredrikstad, nære til strandpromenaden, buttikker, og til koliktrafik.
To netter i forbindelse med kurs. Hyggelig personale, grei service, men lunsj og middag er ikke mye å skryte over. De presser altfor mange mennesker inn på et bord og man må gi beskjed om at dette ikke er helt heldig. Serverer lunsjretter før de er ferdig, uten at noen sier i fra. Pluss er "quality-break" men det er noe de har på andre Quality Hotell så ikke noe de direkte står for alene. Grusom wifi på rommene. I 2023 forventer man mye bedre enn det. Dørene til rommene smeller igjen så rommet rister om man ikke er obs på det. Og hvorfor i alle dager har dere ikke skikkelig lystette gardiner på rommene? På sommerhalvåret ønsker jeg ikke å våkne pga for mye lys i rommet. Utdatert tv som ikke støtter streaming/chromecast fra telefon. Det er forventet i 2023. Må betale ekstra for rom med kjøleskap. Pluss med rommet var god seng, varme på badegulvet og godt vanntrykk i dusjen Mat og drikke: Skuffende dårlig mat. Frokosten er ok, lunsj og middag langt under par. Interessante detaljer: De sier hotellet har treningsrom, men det stemmer ikke. De har en avtale med et treningssenter ca ti min unna.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Quality Hotel Fredrikstad.

Fredrikstad hoteller

åpningstider, plassering. Nygata 2-6 kart bykart, satellitt visning. Quality Hotel Fredrikstad adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Quality Hotel Fredrikstad. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Quality Hotel Fredrikstad med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
City Hotel Fredrikstad City Hotel Fredrikstad 170 meter Var gjest i 3 døgn. Fikk et veldig dårlig rom med vindu ut mot taket.Badet var knøttl...
Hotel Fredrikstad Hotel Fredrikstad 317 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler