facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Quality Hotel Pond

Quality Hotel Pond

Info

Som et tjern skal hotellet vårt være en levende møteplass hvor tanker får flyte, slå rot og vokse.

Historie

Snart åpner Quality Hotel Pond, et friskt pust i et ekspansivt område nærme både Stavanger og Sola flyplass. Vi byr på en avslappende og hyggelig atmosfære som passer utmerket for uformelle samtaler så vel som viktige møter.

Et komplett konferansehotell

Quality Hotel Pond er et komplett fullservicehotell med konferanseanlegg. Med våre 184 rom, 8 konferanselokaler og kapasitet til å ta imot 200 personer kan vi hjelpe deg med alt fra mindre møter til store konferanser, bankettmiddager og eventer.

I loungen kan du ta en pause mellom viktige samtaler og utfordrende møter. I Brasserie X Forus kan du bestille en god lunsj eller en spennende konferansemiddag med kolleger og forretningsforbindelser.

Beliggenhet

Med 15 minutter til Stavanger og ti minutter til Sola flyplass er det kort avstand til både by og flyplass så vel som områdets bedrifter og foretak. Den langstrakte sandstranden Solastranden ligger også nærme, og ikke langt unna finner du Viking stadion, hjemmearenaen til fotballaget Viking.

Relax og treningsrom

På Quality Hotel Pond kan du trene i vårt moderne treningsrom eller ta en runde på områdets beste golfbane, bare en kort gåtur unna.

Produkter

Hotellet har totalt 8 møterom med plass til opptil 150 gjester. Med gratis wifi på hele hotellet, er vi et profesjonelt valg for forretningsreisende. Alle rom er utstyrt med flipp-over, lerret, mikrofon, prosjektor, teleslynge og TV-skjerm.

Vi vet at et vellykket møte krever god planlegging, så vi tilbyr en sertifisert rådgiver som kan hjelpe deg før, under og etter arrangementet – slik at du kan fokusere på den store sammenhengen.

Adresse: Koppholen 17, 4313 Sandnes, Norway
Telefonnummer: +4751636800
By: Sandnes
Rute: Koppholen 17
Postnummer: 4313



relaterte søk: hotell forus, hotell sandnes, quality hotel residence, quality residence, choice hotel stavanger, quality hotels no, hotell sandes, hotell sola
Anmeldelser
Har bodd her i forbindelse med jobb. Grei størrelse på rom samt god standard. Maten var god og det var mye mat! Likte godt detaljen med servering av flere ulike desserter å velge mellom. Minus er at det ikke er noe i nærheten med mindre du kjører eller går et stykke. Hyggelig personale som gjerne bidrar med det de kan! God størrelse på konferanse rom, god ventilasjon.
For meg som ofte er på Forus ligger hotellet helt i "sentrum", men da skal jeg ikke en tur på byen. Lett at parkere bilen, mat, trening, bar for de som ønsker. Alltid møtt av hyggelig personal når du kommer til Pond, her kjenner man seg alltid velkommen. Bestill i tide, ofta fullbooket troligen fler som liker Pond. Rom: Alltid rent og fint. Mann vet hva man får, ikke noe tull. Mat og drikke: Ikke noe feil på maten, men etter mange besøk på hotellet har jeg tatt menyen flere ganger, forsåvidt fornøyd vær gang. Rolig og fint hvis du bare vill slappe av og spise, eller jobbe videre i mens du spiser.
Fantastisk flott kurshotell, kjempehyggelig oppfølging av dyktige medarbeidere, flott lunsj anbefalesRom: 5/5
Et greit, funksjonelt hotel. Flott for folk som jobber i området og trenger en grei overnatting. Grei standard frokost, rolig og avslappende atmosfære. Treningsrom i kjelleren for de som vil ha opp forbrenningen. Nokså kort vei til busstoppet ca. 10 min lett gange ved Koppholen, som tar deg til Sentrum med f.eks. buss 3, eller til Stavanger Lufthavn med buss 42. Enkelt taxibestilling i resepsjonen. Kos dere. Rom: Stort og Romslig, funksjonelt. God blending.
Ankom etter 3 timers kjøretur og bestilte en øl. Tappen var langt under merke noe jeg påpekte til den engelsktalende betjeningen. Ølen ble så slengt på bordet, det samme med maten. Etter min bemerkning ble andre bestillinger ignorert. Forferdelig service av den ene av de to på jobb. Brannalarmen gikk kl 2300, da det gikk opp for meg at hotellet er kraftig underbemannet med tanke på alle gjestene som ble evakuert. Forferdelig opphold!
Dårlig vanntrykk i dusjen. Veldig bra frokostRom: 5/5
Termostaten på rommet var satt til 17 grader og ingen varme på badet hvilket er kald da det er oktober. Kontaktet resepsjonisten da jeg ikke fikk til å justere opp temperaturen men det kom ingen for å øke temperaturen. Ellers rent og pent. God frokost. Gratis parkering.
Jeg må si at jeg liker godt konseptet til Quality. På mange måter enkelt, men med god kvalitet. På kurs har vi tidligere benyttet Quality ved siden av flyplassen. Begge steder satser man på hyggelige jordfarger, fin belysning og fint treverk. Det gir straks en god atmosfære. Vi opplevde at det var flere ting på menyene som manglet, men det ble litt av sjarmen synes jeg. Guttene og jentene bak disken hadde oppgaver både i resepsjonen, baren og restauranten og gjorde virkelig en flott innsats. Ikke minst var de uhøytidelige, humoristiske og folkelige. De tålte absolutt spøk og serverte artige replikker tilbake . Det er utrolig hvordan slike ansatte bidrar til trivsel sammenliknet med robotaktige og formelt korrekte stivpinner . Tusen takk fra en kjempefornøyd Helfo-ansatt!
Ankomm hotellet og fikk ikke kjøpe middag. kl 21 De hadde ingen servering av mat, en liten "kiosk" hvor de selger kvikk lunsj og peanøtter. Selve rommet var varmt og termostaten gjorde ingenting av det du ba den om. Frokosten var en blanding av lite utvalg, gammelt tørt brød, bacon og frukt.
Var alltid bra, var en av mine favoritter når det gjelder et sted å bo på jobb reise. Men når det gikk galt så gikk det galt, elendig service og vilje ovenfor gjestene, tydelig ny stab siste tiden. Elendig rom for prisen /dårlig valuta for kronene.Rom: 2/5
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler