facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Quality Hotel Skjærgården

Quality Hotel Skjærgården

Info

Quality Hotel Skjærgården. Kurs- og konferanse hotell med eget badeland. 2t sør-vest for Oslo og 2t og 15min nord-øst for Kristiansand.

Historie

Hotellet og området er meget godt egnet til større idrettsarrangement, med fler-sengsrom, stor kapasitet i restaurant og fellesarealer forøvrig. Hallen ved siden av hotellet leies ut til våre kunder. Optimal størrelse på arrangement med bespisning: opptil 400 personer.

Vår oppgave

Å tilby opplevelser på Quality Hotel Skjærgården i Langesund

Produkter

Overnatting, kurs- og konferanse, idrettsarrangement, familiehotell i ferier. Vi har badeland og utvidet aktivitetstilbud til barn på sommeren.

Adresse: Stathelleveien 35, 3970 Langesund, Norway
Telefonnummer: 35 97 81 00
By: Langesund
Rute: Stathelleveien 35
Postnummer: 3970



relaterte søk: quality hotel skjærgården restaurant, overnatting langesund, quality hotel skjærgården frokost, barnas hotell, skjærgården hotell & badepark langesund, choice, langesund badepark pris, badehotell norge
Nærliggende lignende selskaper
Badeparken Langesund Badeparken Langesund 41 meter Ikke veldig imponert, syntes det så tilnærmet likt ut idag som da jeg var der for 20 ...
Solkysten Langesund Solkysten Langesund 348 meter Solkysten har flinke, hyggelige og erfarne tannpleiere og tannleger.
Langesund Bad Langesund Bad 2 km Nå er det ikke overnatting på Langesund bad. Men min menighet Grenland Kristne senter...
Anmeldelser
Var på nyttårsfeiring med familien. Der hvor det var aktiviteter for barna, der hvor det blei sagt i starten av aktivitetene Bingo for ungene sammen med Bernie og Lollo at det skulle være premie når bingoen var ferdig. Noe som ikke blei gjort. Å som forelder spurte flere ganger, å fikk bare til svar at de skulle få det, å neste gang det blei spurt da visste ikke de noe om at det skulle være noe premie... Å igjen siste svar var at det var over 150 barn så det blei ikke noe premie allikevel. Unger som blei LEI seg DET ER DÅRLIG, Dt skulle vært mer planlagt.... å til Nyttårs buffé, det ikke noe særlig å skryte av. Kleint kjøttikke mye utvalg Jeg sendte mail før oppholdet om hva som var på Nyttårs buffé, der fikk jeg bare til svar at det var hvertfall Waldofsalat Noe det heller ikke var. JA det var en del anna mat. Ikke noe som ikke mat som falt i smak for barna.... å ja jeg fikk svar på mail før oppholdet. KUNNE egentlig bare droppa Nyttårs buffé og heller bare bestilt Pizza fra pizzabakeren..... Jeg gjør ikke dette igjen!!!
Har tidligere vært her og vært kjempe fornøyd. Både jeg og ungene gledet oss stort til buffet måltidet som vi husket så godt som veldig positivt fra sist vi var her. Denne gangen var det sikkelig nedtur. Dere serverte sure gamle reker dessverre hadde fler forsynt seg av disse allerede, men håper for guds skyld alle oppdaget at de var sure. Syns også utvalget var veldig trist og smakløst, i tillegg til at mye var tomt. Var mye av det samme både til lunsj og middag, hadde forventet å få noe annet til kvelden. Lurer også på deres driftsrutiner for tilfredsstillende oppsikt med personsikkerheten i badeanlegget. For badevakter var ikke å se i deres anlegg i de 2 timene vi var der, og varmt vann i dusjen fantes ikke. Ordentlig skuffende opplevelse denne gang, og håper virkelig dere gjør tiltak for at dette blir en bedre opplevelse for senere gjester!
Vi booket et hotellrom for å koble litt av fra hverdagen. Etter at jentungen sovna skulle jeg ta meg en dusj.. den ble avbrutt av en brannalarm… jentungen våknet å var livredd. Vi fikk på oss noen klær å begynner å gå ut, når vi kommer ned i trappen får vi beskjed av en annen gjest at alle skal tilbake til romma sine. Ingen i formasjon og en forskremt jentunge resulterte i at vi sjekket ut og reiste hjem..
Nedslitt, men bra julebord og god service ved bordet. Forferdelig musikk fra DJ, som ikke forstod hvilket publikum som var der. 60 % var godt voksne og han spilte musikk for 20-åringer. Ingen kunne prate og jeg fikk beskjed av en ansatt å flytte meg om jeg ikke likte musikken. Men det var ingen plass vi kunne flytte oss for å komme unna støyen. Barkunnskapen var ikke bra, dårlig organisert.
Hotellet er ganske gammelt og slitt. Tepper på nesten alle rommene. Middagsbuffeten er dyr og av variabel kvalitet. Selv om hotellet profilerer seg som et hotell med badeland, må man betale for å leie badekåpe. Badebleie til småbarn koster 35 kroner per bleie. Man får hele tiden en følelse av at hotellet prøver å få ut mest mulig penger ut av gjestene. Opplevelsen hadde vært bedre om mer av det grunnleggende hadde vært inkludert eller mulig å kjøpe som en pakke på forhånd.
Anmeldelse ang. nyttårsarrangement for barn: Ingen aktiviteter for barna etter middag 18-19:30 Joda.. det er lekerom, tegnesaker o.l. men det holder ikke. Ganske lenge til kl 24. Ingen mat var det heller. Sultene unger og voksene.. fikk tips om et gatekjøkken hallo?? Hva er det for noe å si…? Her burde arrangementet vært bedre planlagt. Virker som det var noe de tok på sparket. Hotellet fint, rommene ok, men kaldt.
Flott opplegg for barn! Både i lekerom og basseng. Dette kan dere! Badeland er noe utdatert, og trenger en liten oppfreshing. Middagbuffet er dyrt, men frokosten som er inkludert er bra! Vi kommer nok helt sikkert tilbake!
En veldig trivelig badepark som barna koser seg godt. Her er det både sklie for de minste og de største. Samt at det er mulig å svømme ut gjennom en «tunell». Garderobene oppleves som rene og trivelige. Maten inne på badeland er det heller sås som så med. Kvaliteten er dårlig og prisene er svært så stive.
Var her i anledning familiejulebord. Fantastisk god buffé og utrolig gøy med badepark! Både store og små storkoste seg! Anbefales på det sterkeste Rom: 5/5
Jeg syntes det er dårlig at de har så dyr parkering. Det burte vært gratis som det var tidligere.Rom: 3/5
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Quality Hotel Skjærgården med offentlig transport


Fagerheim 230 meter
M1
S1
Badeparken 240 meter
M1
S1

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler