facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Røa Røver'n brukte barneklær

Røa Røver'n brukte barneklær

Info

Røa Røver’n er en barnebutikk med hovedvekt på brukte barneklær fra 0 til 14 år. BRUKTE MERKEKLÆR TIL GODE PRISER! barneutstyr, sport og fritid, sko, leker og også dameklær.

Historie

Vi selger barneklær, dameklær, sport og nye leker av god kvalitet. Vi har ca. 500 faste leverandører av klær og utstyr, og vi får derfor inn mengder av klær og utstyr hver dag. Vi har til enhver tid godt utvalg av merkeklær til årstiden.

Vi sender klær med posten til hele Norge, men sender ikke til Oslo og nærområdene! Vi sender ikke utstyr, det må hentes i vår butikk.

Adresse: Griniveien 1, 0756 Oslo, Norway
Telefonnummer: 404 95 460
By: Oslo
Rute: Griniveien 1
Postnummer: 0756



relaterte søk: røa røvern, roa bruktbutikk
Anmeldelser
Veldig koselig vintage butikk med stort utvalg av brukte klær, sko og noe sportsutstyr for barn, men finner også noe til de voksne!
Gjenbruk - det er bra. Fine varer.
Godt utvalg, hyggelig og behjelpelig betjening
Morsom bruktbutikk
Oversatt av Google Vurder dette stedet før du bruker nettjenester. Butikken har et stort utvalg av barne- og dameklær Original Consider this place before you use online services. The store has a large selection of children and women clothing
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Røa Røver'n brukte barneklær med offentlig transport


Røa 110 meter
2
Røa T 130 meter
2N
32
32N
41
42
42N
FB3A
FB3B
Ostadalsveien 260 meter
1N
46
Røa kirke 260 meter
32
32N
41
42
42N

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Røa Røver'n brukte barneklær. Griniveien 1 kart bykart, satellitt visning. Røa Røver'n brukte barneklær adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Røa Røver'n brukte barneklær. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Røa Røver'n brukte barneklær med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler