facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rød Bare Blå

Rød Bare Blå
"Rød Bare Blå er en tradisjonsrik restaurant i Molde, og så dagens lys i 1999. Her har steder som Kaffistova og Kontoret blandt annet holdt hus. Det har vært forskjellige drivere av Rød Bare Blå opp gjennom årene. MB Drift AS tok over driften 1. Desember 2017, vi har lagt ned mye arbeid for å oppgradere lokalet, atmosfære og mat.Vi har idag et selskapslokale til ca 40 gjester, og i loungen har vi plass til ca 35 gjester.Restauranten har ellers kapasitet på ca 70 sittende gjester.Her har vi med andre ord mange muligheter for å tilpasse lokalet etter dine behov.Vi har i tillegg live musikk på avdelingen Bare Blå hver fredag og lørdag. Lørdager har vi også åpen nattklubb med DJ."
Adresse: Storgata 19 , Molde 6413, NO
Telefonnummer: 71 20 30 00
By: Molde
Rute: Storgata 19
Postnummer: 6413


åpningstider

Mandag: 13:00-23:00
Tirsdag: 13:00-23:00
Onsdag: 13:00-23:00
Torsdag: 13:00-23:00
Fredag: 13:00-02:00
Lørdag: 11:00-02:00


relaterte søk: rød molde meny, restauranthuset molde, rød molde aldersgrense, glass molde, rød restaurant molde meny, syd molde, rød molde facebook
Anmeldelser
Bestillte en Bare Blå Burger. Med pommes fries, Bernaise og løkringer. Hamburger brødet var veldig tørt og bare smuldret i fra hverandre når jeg prøvde å spise. Aldri fått en så tørr hamburger noen gang. Friesen og løkringer var gode
Bestilte en Rød grillfest. Kjøttet var meget tørt og grått på innsiden/veldig godt gjennomstektjeg er ikke en fan av helt gjennomstekte biffer. For en slik pris kunne det godt vært litt bedre. Man fikk tilbudet om gratis påfyll av siderettersaus, salat og pomfri. Jeg synes sausen var litt tynn, men helt ok. Maiskremen var det beste med hele måltidet. Man kan argumentere med at gratis påfyll av side rettene kan forsvare prisen litt, men jeg synes fortsatt det er meget skuffende for en kjøttmiddag. I en grillfest så er vel kjøttet/den dyreste delen viktigst. Alt annet var fint.
Koselig sted med god mat og drikke. Anbefales.
Alt i alt bra, men en ung betjening som ikke er her på. Blir ikke sett som gjest. Mange som sier «Hei», men det hjelper lite når vi ikke vet at vi «bare kan finne et bord». Sto i 5min å glana før vi fikk den beskjeden.
En av vekterne fulgte etter meg i 40 min å stirra og var ekkel. Ble kjempe ubekvem. Vetikke hva som kunne skjedd hvis ikke jeg var med folk. Ikke dra hit som kvinne alene.
Skuffende som helhet. Hyggelig servitør møter oss når vi kommer inn å får ett fint bord. Bestiller i baren både mat og drikke og det er bare god stemning. Så slutter det. Maten tok ikke lang tid men jeg rakk å drikke opp før maten kom så jeg spurte servitøren om det var mulig å få en ny øl å så betale etterpå i baren. Det var langt ifra mulig og han løper videre til en bar med 3 i kø, og flere kollegaer bak baren. Jeg må stå i kø imens maten blir kald, og kjæresten min spiser opp. Vi får beskjed om at det er påfyll av alt annet enn kjøtt på grillfesten, noe som er fint men ingen bryr seg om maten smakte eller om vi vil ha påfyll. Kjøttet er forsåvidt løftet opp me fries midt på serveringsfjøla slik at det skal se ut som mer kjøtt. Når vi er ferdige med å spise kommer en servitør og spør om vi vil ha påfyll. Vi sitter der med serviettene på talerken og takker nei fordi vi har bestilt dessert. Hun går da derifra og tar ikke med seg fatene. Desserten min kommer, og fatene får nok en gang stå og tar opp mye plass, så jeg setter milkeshaken på fatet. Oreomelken skulle være milkshake smakte lite og var for mye tynnet ut med melk. Når desserten til fruen kommer er jeg forsynt og får faktisk fatet tatt slik at jeg får plass forran meg. Iskula mangler på fondanten til kjæresten min, og når jeg spør om det får vi to kuler fordi servitøren forsto feil og trodde begge manglet. Fikk heldigvis beholde min, men ble skuffet når glasset var sprukket. Fikk heller ikke en skje til å spise isen. Servitøren som kom på jobb klokka 8 var en meget hyggelig jente som faktisk så oss, og kom for å rydde det siste av desserten hos oss. Hun skal ha skryt for de 5 minuttene hun var på jobb før vi dro. Alt i alt er det mange små ting jeg vet kan gå galt på en kveld hver for seg, men når det er så mange tegner det ett bilde av helheten. Fint sted og god atmosfære.
Første besøk Kjempe mat, har vært her før og kommer garantert tilbake når eg reiser til Molde igjen. Andre besøk. Blir møt av servitør med en gang som var hyggelig og imøtekommende. Bestilte burger med trøffelmajones. Søtpotetpommesfrites var sprøe og gode. Hamburgeren var saftig og smakfull, ikkje for tørr eller for mye veske. Kjempe bra måltid!
Fant oss til slutt ett ledig bord, på egenhånd. Flere av bordene var forsåvidt ledig, men det var ikke ryddet av fra tidligere gjester, til tross for at servitøren bak disken såg ut til å ikke ha det spesielt travelt. Rundt bordet vi fant, låg det tre menyer spredd rundt på gulvet, i lag med noen servietter. Da servitøren ikke hadde kommet med nye menyer etter 5-10 minutter, ble vi bare nødt til å plukke opp disse og bruke de. Bestilte burger, som både kom relativt kjapt og smakte helt greit. Men totalt sett, var mangelen på service fra servitøren så fraværende at den totale opplevelsen ble ganske dårlig.
SKUFFET. Kjeme så er da ingjen som tar imot oss og må gå i baren og finne meny og bestilla sjølv, maten tok 40min og få Bare blå burger noke som burde væra lett og laga når da e husets burger. Brødet va tørt og smuldra opp og kjøttet var veldigt salt,og når maten først kom etter dei 40 minuttene så var da ikkje reint bestikk. All maten var kald og på burgeren va d enden av tomaten med stilk. Og soloen var gått ut på dato og ikkje kullsyre i, fekk ikkje ny.
Gode hamburgere som bør prøves. Har tapt seg litt i følge samboer. Tilbehøret bør bestilles ved siden av. Gratinert klippfisk er visst også en vinner.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Rød Bare Blå med offentlig transport


Storgata 30 meter
240
510
531
532
561
701
Plassen 80 meter
240
531
561
Kirkebakken 150 meter
701
702
703
706
714
Alexandraparken 170 meter
240
531
532
561
701
705
Gjendemshammeren 250 meter
531
702
703

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Rød Bare Blå.

Molde kaféer & kaffebarer

åpningstider, plassering. Storgata 19 molde barer kart bykart, satellitt visning. Rød Bare Blå adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rød Bare Blå. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rød Bare Blå med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Fole Godt Fole Godt 83 meter Har gode supper, men bakevarer er dessverre tørre allerede ved lunch på tross av at d...
Den Gode Smak Den Gode Smak 143 meter Meget god mat og god kaffe. I tillegg pene og romslige lokaler.
Tangenten Tangenten 293 meter Veldig hyggelige folk og god service. Og for en utsikt ut over. Anbefales absolutt.
Latte Liten Latte Liten 408 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler