facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Røft Rôtisseri

Røft Rôtisseri

Info

Hos oss får du
"GOD MAT, SLIK DEN ER MENT Å VÆRE - RØFT. RÅTT. EKTE."

Historie

Over jernbanesporene på Trondheim Sentralstasjon finner du "Trapphuset". Trappa som går opp til oss heter Sjøgangen, og har vært åpen siden oktober 2012. Den fører også til nordsiden av jernbanesporene, til den "nye" bydelen Brattøra, et område som er under kraftig endring. Vi gleder oss til å betjene reisende, ansatte i området og alle besøkende som er nysgjerrig på å følge utviklingen her på Brattøra. Vi sees!

Adresse: Sjøgangen 6 , Trondheim 7011, NO
Telefonnummer: 73 18 81 00
on.tfor@tsop
By: Trondheim
Rute: Sjøgangen 6
Postnummer: 7011



relaterte søk: røft meny, restaurant trondheim, røft trondheim anmeldelse, trondheim sentralstasjon kafe, røft trondheim åpningstider, trappehuset trondheim, trondheim sentralstasjon restaurant, troll restaurant
Anmeldelser
Må si det er en av de beste plassene jeg har vært på lenge for å spise og maten er utrolig nydelig. Kundeservicen er kjempe bra du føler du blir godt tatt imot anbefaler veldig å spise her.
Kvalitet på mat står ikke i forhold til prisnivået. Smaker greit nok, men absolutt ikke verdt nærmere 300 kroner for burger og fries. Hyggelig betjening. Mat og drikke må bestilles og betales i baren.
En fantastisk bra utsikt på toppen av sjøgangen,iallefall der vi satt i hjørnet lengst inn og ut mot den åpne plassen. Nærmeste nabo til Trondheim sentral stasjon. Man kjøper mat og betaler med qr kode,noe som jeg personlig er uvant med. Men tror dette er kommet for å bli.Skal man spørre om noe er det å få tak i en servitør som ofte tar rundene. God meny med vekt på amerikanske kjøkken med burgere,biff,shakes o.l Gode porsjoner og bra mat. Bestilte pepper biffen som var meget god. Ble aldri spurt om hvordan jeg ville ha den stekt men det ble ryddet opp i form av gratis dessert på huset. Flott levert. Anbefalt besøk.
Beste stedet i Trøndelag blant de jeg har besøkt for grillmat og tradisjonell hurtigmat. Anbefaler spesielt mye å kombinere ting fra "Side orders"-seksjonen, men også ting som kyllinglår og "Loaded Dirty Fries" er ganske stas. Særlig høy service at de har ekte kanadisk lønnesirup i krydderskålene gratis, i hvert fall når jeg har vært der før. Alternativer for vegetarianere: Noe begrenset. Noen vegetarretter er merket med en gulrot i menyen, og de aller fleste "Side orders"-rettene er også vegetariske. Barnevennlighet: Tilbyr en barnemeny med 6 valg, og jeg tror også at maiskolber, løkringer, og kanskje "Easy Omelette" burde passe bra for barn mellom 4 og 8 år. Parkering: Parkeringshus cirka 100m mot sørøst. Tilgjengelighet med rullestol: Grei nok. Kan nåes med en heis ved togsporet på østre halvdel av fotgjengerbruen. Kan hende det finnes flere heiser også. Bordene i søndre sektor så ikke ut til å ha trappetrinn.
Kjapt servert. Meget god mat. Topp vær og topp stemning
Kvaliteten på maten er temmelig begrenset. Hyggelig og hjelpsom service. Helt ok lokaler, men litt vel mye Egon-preg..Mat: 2/5
Rause porsjoner, god og mettende mat. Vennlig betjening, synlige og til stede. Trivelig med utsikt mot jernbane og gateliv. Anbefales.
Grei nok plass, maten var god, fin stemning, litt dyrt, men manglet liksom noe...Mat: 4/5
Kj.god mat. Variert meny. Trivelig betjening. Kommer snart tilbake. AnbefalesMat: 5/5
Hyggelig restaurant nært sentrum og rett ved jernbanestasjonen. Hyggelige og blide ansatte :
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Røft Rôtisseri.

Trondheim grill

åpningstider, plassering. Sjøgangen 6 kart bykart, satellitt visning. Røft Rôtisseri adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Røft Rôtisseri. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Røft Rôtisseri med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler