facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Råkvåg Gjestgiveri & Marina

Råkvåg Gjestgiveri & Marina

Info

Her i fantastiske Råkvåg finner du oss. Fra kjøkkenet servere vi hjemmelaget mat, gjerne med lokale råvarer og i baren har vi et bredt utvalg av drikke.

Adresse: Hulsundveien 11, Råkvåg Råkvåg
Telefonnummer: +47 924 50200
By: Råkvåg
Rute: Hulsundveien 11
Postnummer: Råkvåg



relaterte søk: råkvåg overnatting, råkvåg gjestgiveri og marina åpningstider, råkvåg camping, marthabrygga råkvåg, råkvåg restaurant, hoteller i råkvåg norge, råkvåg dagene 2018, råkvåg kart
Anmeldelser
Fint sted med koselig atmosfære, er en pub/vertshus med servering og fest i samme lokalene. Ikke noe atmosfære for den som ønsker romantikk, heller for den som ønsker skrøner, latter og ståk. Mange fine sittegrupper ute med fysiske avgrensninger, slik at en kan sitte i sitt eget "lag" om man ønsker. Her er servering både ute og inne. Fine brygger med strøm og vann, vi la til med en 42 foter og betalte 400 kr pr natt, noe vi synes er litt stivt. Går en lengre inn i vågen og legger seg på den lokale småbåtforeningen sine brygger, koster det 290 kr. Derfra er det kort vei til flere restauranter, kunstutstilling, bruktbutikken bra en, dagligvare osv. Råkvåg et trivelig lite sted som er verdt ett besøk!
Et sted som i seg selv er en opplevelse, og beste pizzaen ever. Her blir man tatt godt vare på
Fantastisk hyggelig plass med god mat, trivelige folk og unik og hjemmekoselig atmosfære.
Kjempekoselig i Råkvåg og utrolig hyggelig på gjestiveriet. Vi ringte og de snudde seg rundt og ga oss rom og middag på frikvelden sin. Kjempekoselig sted med fantastisk plassering og service!
Ok middag, veldig enkel frokost med firstprice produkter.Rom: 2/5
Å ha en valgfri mulighet til å sitte å spise her, inne eller ytterst ute på bryggekanten med den flotte utsikten er en helt utrolig flott opplevelse. Særdeles god mat i tillegg. Favorittsted i trøndelag.Rom: 5/5
Fjordens kanskje romsligste gjestehavntilbud på begge sider av bukta. Et vakkert og godt bevart skue tilbake til den gang sildefisket var primærnæringen samt et, tatt i betraktning, rikt restaurant tilbud.
Spiste 17 mai buffe med noe blandet utvalg av diverse thai mat. Lite norsk klassiker. Stresset betjening men ellers bra
Trivelig atmosfære og betjening. Ble meget godt tatt imot og fikk utmerket servering.
Veldig bra! Fantastisk utsikt, godt fiske, hyggelig betjening og god mat. Verten kan ta med på båttur med fiske. Vi fikk mellom 25 og 30 fisk på noen timer. Barnevennlig.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Råkvåg Gjestgiveri & Marina med offentlig transport


Råkvåg 290 meter
350
5522
Råkvåg 300 meter
Råkvåg 300 meter
350
5522

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler