facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for R&R Dance

R&R Dance

Info

Vårt ønske er å bidra til å spre danseglede gjennom kurs og arrangement.

Historie

Randi & Robert
Den siste tiden har vi hatt hovedfokus på kompetanseheving innen Argentinsk tango. Vi har vært på mange kurs i Norge og i utlandet. Begge har godkjent utdanning "Trener 1 Dansetreneren" gjennom Norges danseforbund. Her er det tema som pedagogikk, treningsplanlegging, treningslære og treningsprinsipper.

Robert: Har vært danser og kursinstruktør i over 20 år. Har instruktøropplæring innen Folkeswing og Eastcoast swing. Har holdt 100vis av dansekurs innen swing sjangeren. Er utdannet dommer innen Swing og Rock'n Roll gjennom Norges danseforbund. Har vært med i det Argentinske Tango miljøet siden 2002 da i hovedsak Tango Nordvest

Randi: Fikk være med på sitt første dansekurs 9 år gammel og har fra den tid elsket å danse. Danser regelmessig Folkeswing og i perioder også salsa. Begynte å danse tango i Tango Nordvest i 2007 og har danset tango også i Molde etter tangoen kom inn i latingruppa i Molde Swing og Rockeklubb.

Vi har siden slutten av 2016 vært faste instruktører innen tango i Salsa og Tango gruppa i Molde Swing og Rockeklubb. Vi vil i fremtiden tilby Argentinsk tango kurs i området og har som hovedmål at Tango skal gi en positiv danseopplevelse og være gøy. Vi skal holde minikurs hver 14 dag i Molde høsten 2017, så møt opp for å være med på å få en positiv Argentinsk tango opplevelse.

Adresse: Kristiansund Nord, More Og Romsdal, Norway
Telefonnummer: +47 98678007
on.ecnadrr@idnar
By: Kristiansund Nord


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler