facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rørås Velforening

Rørås Velforening

Info

Velkommen til Revetal III
Rørås velforening ønsker deg og dine hjertelig velkommen som beboer i Revetal III-feltet.

Historie

I denne korte presentasjonen vil velforeningen gi deg litt informasjon om arbeidet vårt.

Sosiale arrangementer
Bomiljøet vårt har tradisjoner for å arrangere akedag, juletrebrenning, grillfest, i tillegg til gjennomføring av felles dugnader. Sosiale arrangementer skal være for alle aldersgrupper. Informasjon om de ulike arrangementene vil bli annonsert i god tid og vi håper å se deg og dine på mange av disse tilstelningene.

Arbeid overfor kommunen
Velforeningen har et positivt samarbeid med kommunen og ønsker å bringe beboernes synspunkter frem til de rette kommunale instansene. Henvend deg gjerne til oss hvis du mener at velforeningen bør ta opp spesielle saker overfor kommunen.

Viktige saker for Revetal III
Trafikksikkerhet er viktig for oss alle! Det skal være trygt å ferdes i feltet for både store og små. Velforeningen og beboere har gjentatte ganger oppfordret til overholdelse av fartsgrensen på 30 km/t. Vi har dessverre sett mange tilfeller av uforholdsmessig høy fart og farlige trafikksituasjoner i feltet. Politiet har derfor sagt seg villig til å foreta fartskontroller rundt omkring i feltet og vi har stor tro på at dette vil bidra positivt.
◦Lekeplassene er en viktig del av bomiljøet vårt. Det er opprettet lekeplasskontakter til alle lekeplassene og har du noen innspill eller kommentarer knyttet til lekeplassene så må du gjerne ta kontakt med styret.
◦Spørsmål knyttet til felling av trær og busker i friområder dukker også ofte opp. Velforeningen har i samarbeid med kommunen avtale om å koordinere søknader om hugging og tynning av vegetasjon opp mot grunneier og kommunen.
Nærmiljøanlegget, som er lokalisert ved Revestien, er ment å være et samlingspunkt for Revetal III. I tillegg til å spille fotball og sandvolley er det blitt satt opp griller som kan benyttes. Nærmiljøtomta er ikke ferdigstilt enda, så vi mottar gjerne innspill til hvordan denne kan utformes på best mulig måte.

Vårt bomiljø- felles ansvar
Et godt, trygt og spennende bomiljø er avhengig av engasjerte beboere og en aktiv velforening. Vi ønsker at vi sammen kan skape arenaer hvor alle kan trives – enten det er i form av sosiale arrangementer eller at du som beboer kan henvende deg til velforeningen med eventuelle spørsmål. I tillegg ønsker vi å være beboernes talerør i viktige saker overfor kommunen.

Adresse: 3174 Revetal, Vestfold, Norway
Telefonnummer: 92010832
By: Revetal
Postnummer: 3174


Nærliggende lignende selskaper
Hageselskapet Re hagelag Hageselskapet Re hagelag 389 meter Re hagelag er en frivillig organisasjon for hageinteresserte i Re kommune. Laget er t...
Re Røde Kors Re Røde Kors 687 meter Re Røde Kors er en frivillig forening og har aktiviteter som besøkstjeneste, internas...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler