facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk

Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk

Info

Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk - et moderne håndverksbryggeri basert på flere hundre år gamle øltradisjoner fra Røros!

Historie

I 1900 ble Røros Mineralvannfabrikk etablert med "Brus-Oliver" som bestyrer. Produksjonen foregikk i heller beskjedne lokaler på Flanderborg på Røros. Senere kjøpte Oliver fabrikken, moderniserte den og de kunne da produsere hele 400 flasker per dag på full kapasitet.

I 1981 var det foreløpig slutt da E.C. Dahls Bryggeri overtok distribusjonen i distriktet.

Året 2009 så selskapet igjen dagens lys. I takt med den stadige økende etterspørselen etter lokal kvalitetsmat etablerte rørosinger med kjærlighet til både mat, drikke og Røros selskapet Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk AS. Med som eiere er brødrene Dag Aadne og Jørn Ketil Sandbakken som er etterkommere etter "Brus-Oliver" og som selv vokste opp med bryggeriet. Slik videreføres en over 100 år gammel familietradisjon her oppe på fjellet. Oppskriftene er nye men basert på flere hundre år gamle øltradisjoner fra Rørostraktene.

Med på eiersiden og i styret finner du idag også den meget anerkjente kokken Mikael Forselius som er direktør ved Røros Hotell og som er sentral i produktutviklingen vår.

Røros Bryggeri og Miineralvannfabrikk AS har idag et mikrobryggeri i Rammkjelleren i Kjerkgata på Røros. I januar/februar 2015 monteres et moderne småskalabryggeri i nye lokaler på Røros. Med dette økes kapasiteten samtidig som vi holder på den ekte og gode måten å brygge øl på.

Nye produkter vil lanseres utover 2015 og det blir muligheter for omvisning og prøvesmaking i de nye lokalene våre.

Produktene er allerede idag å finne på ledende dagligvarebutikker over hele landet og på utvalgte restauranter og puber.

Vel bekomme!

Produkter

Spell-Ola
Johannes Konstknekt
Hovistuten

Adresse: Havsjøveien 309, 7374 Røros
Telefonnummer: 45477900
on.gbfr@tsop
By: Røros
Rute: Havsjøveien 309
Postnummer: 7374


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: ølsmaking røros, rørosmat, rammkjelleren røros, røros julebrus, røros bryggeri eggelikør
Nærliggende lignende selskaper
Bergstaden Trelast a/s Bergstaden Trelast a/s 3 km Trivelig, rask betjening.
Røros fritidsmesse Røros fritidsmesse 3 km 30. mai – 1. Juni 2014 går den andre fritidsmessen i Rørosregionen av stabelen!
Europris Røros Europris Røros 3 km Her kan du kjøpe alt du trenger og alt er på et sted
Røros Flis As Røros Flis As 3 km God service og trivelig personale.
Bergstadbuketten Bergstadbuketten 4 km Blomsterbutikk på Domus senteret Røros.
Kitch'n Kitch'n 4 km Alltid blide mennesker der inne
Lanullva Røros Lanullva Røros 4 km Oversatt av Google Fantastiske ullprodukter og vennlig personale. Romslig butikk med ...
Mye rart Røros Mye rart Røros 4 km Massevis av kule trykk. Og lett å få trykket på riktig størrelse og farge. Glad butik...
Jernia Jernia 4 km
Amneusgården Amneusgården 4 km En nisjebutikk i Amneusgården.
Frøken Martin as Frøken Martin as 4 km Oversatt av Google God Original bra
Anmeldelser
Vi besøkte Røros og spillet Elden. Kom tilfeldigvis over «The Bayer and The Beast». En bayer utenom det vanlige. Nydelig fylde og passe syrlig. Passer perfekt i min gane. Måtte selvsagt kjøpe det de hadde på Rema1000. Dessverre ikke mye. Dette må være den ultimate smaken til høstmenyene som kommer nå om ikke lenge. Takk til Røros Bryggeri for en utmerket jobb og en uventet, men allikevel en fantastisk smaksopplevelse. Dette må da være Norges beste bayer!
Fairytale of Røros juleøl ale Fargerike trehus i blåtimen, kanefart på "skåreføre" og tid til hverandre - på Røros er julestemningen ekte og nær. Og det er nettopp den følelsen vi har forsøkt å gjenskape i årets juleøl, en deilig ale som passer like godt til julemiddagen som til dessert. God, eventyrlig jul. Denne smakte veldig godt med litt bitterhet. Og Blue Christmas blåbærporter. I julestria er det viktig å ta seg tid til å stoppe opp. Gjør du det, kan du se hvordan himmelen farges blå. Og det er da, i blå timen, julestemningen er på sitt beste. Det er da, tussmørke og skomring, årets juleøl fra Røros, "Blue chrismas", smaker aller best. God magisk jul. Denne smakte magisk godt.
Kjempegod drikke! Perlende Blåbær
Oversatt av Google For utrolig hyggelige gutter som driver denne operasjonen. Morten var en flott vert og reiseleder og skaffet oss alt vi trengte. Synd de ikke kan åpne en skikkelig smaksromopplevelse på grunn av dumme lover. En dag! Original What incredibly nice guys running this operation. Morten was a great host and tour guide and got us everything we needed. Shame they can’t open a proper tasting room experience due to silly laws. One day!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler