facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rå Sushi Nerstranda

Rå Sushi Nerstranda
Adresse: Nerstranda 9 , Tromsø 9008, NO
Telefonnummer: 926 51 888
By: Tromsø
Rute: Nerstranda 9
Postnummer: 9008



relaterte søk: sushi point, lotus sushi, lotus tromsø, suvi sushi, suvi, raw sushi restaurant, sushi tromsdalen, friends sushi
Nærliggende lignende selskaper
Suvi Suvi 250 meter Veldig fornøyd med maten og jeg fikk en kjapp og god kundeservice. Det var kvalitet i...
Sushi Point Sushi Point 419 meter
Rå Sushi Rå Sushi 655 meter Veldig god mat og service. Sushi er nydelig. Veldig koselig plass
Rå Sushi Rå Sushi 876 meter
Anmeldelser
Veldig god, men litt spesiell sushi. God smak og grei pris til å være Tromsø. Litt kjedelige lokaler så vil egentlig anbefale å ta takeaway.
En flott plass der man kan sitte nyte maten i fred og ro. God mat og hyggelig betjening
Utrolig god mat til stiv pris, dessverre. Skulle gjerne spist her oftere, men det blir rett og slett for dyrt for meg som er student. Ofte bestiller jeg for å ta med hjem. Jeg har da sjelden blitt møtt med et enkelt hei eller et smil, noe som også trekker litt ned.
Har spist her mange ganger. Nye lokaler, stakkars fisk satt jeg og tenkte, når disse sjukelige gule torskene svømte forbi. Noen ganger nesten opp ned. Menyen har ennå ikke forandret seg nevneverdig, og serveringen tok laaang tid... Maten var god som vanlig, men også regningen tok laaaaaang tid... Følte oss ignorert av servitøren. Ikke så hyggelig følelse.
Personalet stirret på oss mens vi satt, og vi hadde ikke noe annet valg enn å bestille fra menyen i all hast. Men når vi så på prisen, droppet vi det valget med en gang.
Maten på Rå er som ventet god, skjønt kamskjellene var forholdsvis smakløse, dog likevel velsmakende. Det som trekker ned er betjeninga. Jeg følte meg ikke velkommen, og mest av alt som at jeg var til bry for dem. Det er synd, for Rå S&B, som vi har spist på tidligere, har alltid vært suverene. Jeg håper eierne gjør noe med dette, for Nerstrandas Rå møter ikke forventningene til merkevaren Rå hva gjelder service.
Rå Sushi nerstranda er en plass jeg ikke liker! Virker som de fleste som jobber der,ikke forstår,eller er utrolig dårlig i norsk! Har prøvd å benytte meg av tilbud i medlemsappen,en voldsom diskusjon Hver gang,så nå orker ikke jeg mer! Styr unna! Skal prøve det andre Rå sushi lokalet i byen,for å se om det er bedre er glad i sushi
Ganske vanlig sushi for enorme penger. Smaken ok men ingenting mer kan man si. Vi savnet også dessert utvalg. Anbefales ikke.
Svært god mat men stive priser som gjør at man til syvende og sist ikke føler man får så mye verdi for pengene som hos andre sushi-restauranter
Flott lite sted på Nerstranda senter
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Rå Sushi Nerstranda med offentlig transport


Nerstranda 90 meter
34
39
42
70
71
72
73
Peder Hansens gate 120 meter
37
39
Tromsø Prostneset hurtigbåtkai 120 meter
2
3
4
Fiskergata 130 meter
33
42
Grand Nordic Hotel 180 meter
FB92

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler