facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for R. Våge As

R. Våge As

Info

R. VÅGE As, tidligere A-hus Flis og Tre Da, har etter over 15 år i bransjen opparbeidet bred erfaring og verdifull kunnskap.

Historie

R. VÅGE AS, tidligere A-hus Flis og Tre DA, har etter over 10 år i bransjen opparbeidet bred erfaring og verdifull kunnskap.

Vi har spesialisert oss på totalrenovering og oppbygging av våtrom, men utfører selvfølgelig også andre typer oppdrag tilknyttet flislegging.

Vi tilstreber å få en god relasjon til alle våre kunder, og vi vil alltid være åpne for å gi tips og råd til løsninger før jobben settes i gang. Dersom vi ser at kundens ønske ikke harmonerer med hva vår erfaring tilsier vil gi en optimal løsning, så gir vi tidlig beskjed om dette. Uansett, kunden får det alltid som de ønsker, så sant arbeidet er mulig å gjennomføre på en forsvarlig måte!

I løpet av de 10 siste årene har vi renovert og bygget mange bad og vaskerom, og flislagt alt fra butikker og skoler, til garasjer, entreer og kjøkken.

Vi er totalleverandør, det vil si at vi samarbeider med egen rørlegger og elektriker.

Bilder og referanseprosjekter vil bli oppdatert om kort tid.

Adresse: Tangerudvegen 2, 2008 Lillestrøm, Norway
Telefonnummer: 90575856
By: Lillestrøm
Rute: Tangerudvegen 2
Postnummer: 2008


Nærliggende lignende selskaper
Bolig Bygger'n Bolig Bygger'n 3 km Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Vi jobber s...
Gjelsvik bygg As Gjelsvik bygg As 4 km Gjelsvik Bygg As holder til på Skjetten og har Romerike + Oslo som primærområde. Vi g...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler