facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Røvær Havbrukssenter

Røvær Havbrukssenter

Info

På Røvær Havbrukssenter får du vite mer om havnasjonen Norge, og hvordan vi har utviklet oss til å bli en verdensledende produsent av laks.

Etikett

På Røvær Havbrukssenter får du vite mer om havnasjonen Norge, og hvordan vi har utviklet oss til å bli en verdensledende produsent av laks.

Havbruk er en stor og viktig næring langs kysten vår, og på havbrukssenteret lærer du mer om moderne havbruk. Du blir også kjent med smådyr, sjøfugl og fisk som lever rundt Røvær.

Utstillingen er kompakt, og gir en enkel innføring i store og spennende tema som havbruk, historie, miljø og naturforhold. Det er skjermer for fordypning, spill og aktiviteter.

Adresse: Røvær, 5549 Røvær, Norway
Telefonnummer: 9707481052718035
on.retnesskurbvahravor@tsop
By: Røvær
Rute: Røvær
Postnummer: 5549



relaterte søk: røvær fjordbruk, røvær skole, hva skjer på røvær, komle røvær, overnatting røvær, røvær fyr, røvær butikk, røvær gjestehavn
Anmeldelser
Fint sted med mye historie. Kan virkelig anbefale en tur til Røvær og Havbrukssenteret I dette huset er det mye små barn kan lære om livet i havet.
Fint sted med mye interessene fakta!
Flotte museum, som laerer mye om fisk og meren
En spennende dag får både store og små. Gir et innblikk i oppdretts næringen dær man får til og med ta båt ut å se på mating av laks
Fantastisk lærerik plass, masse god informasjon presset inn på eit nokså lite bygg.
Her får en oppleve Vestlandet og øysamfunn på det flotteste
Et sted å lære om hav og fiske. Vert et besøk.
Gir masse gode fakta som man ikke visste om
Flott senter der man lærer mye om fiske.
fine lokaler og god inforamsjon rundt havbruksnæringen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler