facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Radio Midt-Østerdal

Radio Midt-Østerdal

Info

Side for Radio Midt-Østerdal.
Her vil alle oppdateringer, prosjekter og sendeplaner bli publisert

Historie

Hør oss på FM.
Rena:
100.2 og 106.9

Osen:
105.4

Stor-Elvdal:
106.0

Rendalen:
106.0


Radio Midt-Østerdal er en lokalradio som dekker store deler av Åmot, Stor-Elvdal og enkelte steder i Rendalen.

Historikk

Planen om oppstart av en lokalradio i Åmot Kommune kom på papiret så tidlig som i 1989. Høsten 1989 ble det gjennomført en ukes prøvesending i forbindelse med kommunens markering av 250 årsjubileet for grunnskolen i Norge. Denne prøvesendingen ble svært godt mottatt. Men en lokalradio i kommunal regi kom aldri lenger en til skolestyrets behandlingsbord.

Driften av Radio Åmot kom først i gang i 1991. Stiftelsesdatoen er 03.07.99 og fra 11.september kom radioen i gang med faste sendinger. De tre som hele tiden har vært sentrale aktører i Radio Åmot er Tord Arnesen, Einar Øfstaas og Helge Olav Nes. Fra høsten 1997 ble det etablert egen redaksjon for Stor-Elvdal, med egen sendedag. Fra 1/1 – 2002 overtok Einar Øfstaas hele selskapet og dannet et enkeltmannsforetak.

Sendingene startet i kjelleren hos Tord Arnesen, der det ble bygd et lite studio, teknisk rom og et lite ”kontor”. Fra 1.mai 1993 flyttet radioen inn i nye lokaler i Stallgården i Rena sentrum. Her var basen inntil radioen flyttet inn i Åmot kulturhus hvor radioen i dag disponerer svært gode lokaler.

Birkebeinerradio.no - nettradio

Reklame til birkebeinerritt-kontakt oss


Birkebeinerradioen har i årenes løp etablert seg som et viktig tilbud både til deltakere og arrangører.

For å gi lytterne så godt radiotilbud som mulig, tilbyr vi i år Riksnytt hver hele time. I tillegg blir det nyheter om vær og føreforhold hver halve time.

Birkebeinerradioen samarbeider tett med arrangøren, spesielt på Rena, for å nå ut med trafikkmeldinger, informasjon om skyttelbusser, vektstasjoner, startområde, nummerutdeling osv.


Birkebeinerradioen kommer til å ha reportere overalt der det skjer noe som har med Birken å gjøre. Enten det er løypemaskinen, løypesoperen, overnattingssteder eller i smørebuer og utedoer.


Adresse: Postboks 49, 2451 Rena, Norway
Telefonnummer: 62441441
moc.liamg@tomaoidar
By: Rena
Rute: Postboks 49
Postnummer: 2451


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler