facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Raido Journeys AS

Våre turer handler litt om å komme seg bort fra stress, mas og A4 livet. Vi oppfordrer til å se minst mulig på klokka og kanskje til og med ta en digital "detox" mens du er på tur med oss! Vi tilstreber å ligge mest mulig for anker og minst mulig i havner, de kan være både trange og bråkete, men vi tar selvfølglig en stopp der vi har behov for det.

Vi håper også du kan lære noe av oss på turen, om det er seiling, navigering, knuter, fisking, sløying, sette pris på naturen og opplevelsene og utfordringene den gir oss. Ta tilbake det nysgjerrige og nære menneske som kanskje har kommet litt bort i den digitale og travle verden. vi ser også fram til å lære av dine historier, tanker og erfaringer.

"Raido Journeys tilbyr seilturer og opplevelser i Trønderlag og Lofoten. Opplev Norge fra en ny side og kast loss med Raido Journeys."
Adresse: Brekstad Kai, Brekstad
Telefonnummer: +47 47500729
By: Brekstad
Rute: Brekstad Kai


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Raido Journeys AS.

Brekstad sei̇li̇ng

åpningstider, plassering. Brekstad Kai kart bykart, satellitt visning. Raido Journeys AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Raido Journeys AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Raido Journeys AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler