facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rainbow Tekstil

Rainbow Tekstil

Info

Rainbow Tekstil AS er et familiedrevet selskap som siden etableringen i 1984 har vokst seg til å bli en ledende leverandør innen stoffer og sytilbehør.

Historie

Rainbow Tekstil AS er et familiedrevet selskap som siden etableringen i 1984 har vokst seg fra å være en liten stoffbutikk til å bli en ledende leverandør til mote, kostyme, interiør og produksjonsindustrien i Norge.

Vi importerer alle våre stoffer fra kvalitetsprodusenter i de fleste europeiske land, en rekke asiatiske land, samt USA.

Vi har som mål å kunne tilby kvalitetsprodukter til svært gunstige priser. Dette klarer vi fordi vi importerer direkte uten fordyrende mellomledd og fordi vi er et familiedrevet selskap med fokus på lave driftskostnader. Kvalitet skal ikke koste dyrt - ikke hos oss!



"Rainbow Tekstil AS er et familieeid selskap som siden etableringen i 1984 har vokst seg fra å være en liten stoffbutikk til å bli en ledende leverandør til mote, kostyme, interiør og produksjonsindustrien i Norge.Hvor kommer produktene fra?Vi importerer alle våre stoffer og sytilbehør fra kvalitetsprodusenter i de fleste europeiske land, en rekke asiatiske land, samt Usa.Vi har som mål å kunne tilby kvalitetsprodukter til svært gunstige priser. Dette klarer vi fordi vi importerer direkte uten fordyrende mellomledd og fordi vi er et familiedrevet selskap med fokus på lave driftskostnader. Kvalitet skal ikke koste dyrt - ikke hos oss!"
Adresse: Storgata 28 , Oslo 0184, NO
Telefonnummer: 22 17 80 88
on.litsketwobniar@ofni
By: Oslo
Rute: Storgata 28
Postnummer: 0184


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-16:00


relaterte søk: rainbow fashion, stoff og tekstil, saab tekstil, stoffbutikk oslo, tekstil nettbutikk, tekstil grønland, tekstil oslo, tekstiler metervare
Anmeldelser
Fantastisk utvalg til supre priser. 2etg er en gullgruve. Personlig ble jeg nesten svimmel av radene med stoffer
Utrolig billig stof. Nesten en tredjedel billigere en norske butikker.
Stede har mye gode tekstiler og godr utvalg. Betjeningen er veldig hyggelig. Man kan alltid finne noe for sinne prosjekter eller utstyr man trenger. Hovedsakelig en tekstil butikk. Spennende butikk. :
Bare sett utenfra selger de de vakreste kjoler og metervare i stopp. Ensfarget, silke, glitterbroderie i all verdens vakreste farger. For dem som ønsker seg særpunkter i sitt hjem og har en symaskin, kan man sy de lekreste gardiner og puter med sterke farger, Har noen puter selv med påsydde paljetter på og det gjør seg veldig lekkert i en ensfarget sofa, seng el stol. Handle metervare der og skap atmosfære av noe lekkert noe i ditt hjem. Damene som jobber der , mest sannsynlig fra India, snakker utmerket norsk i en vennlig tone. Mvh Kathrine Sørlie
Handlet på nett, og bestilte frakt med posten. Varene ble sendt samme dag, og kom svært raskt fram! Veldig effektiv og god sørvis! Fine varer, nøyaktig som bestilt!
Svært god service. Gikk inn med en total mangel på språk om hva jeg lette etter, bare en tanke. Personalet gjorde sitt beste for å forstå hva jeg mente og trengte. Gikk ut med enten de stoffene jeg trengte eller bedre. Til og med uten å bli ruinert. Litt trang butikk, men med så god service og så stort utvalg kan det tåles.
Mye kjekt her til en rimelig pris
Kjempebra utvalg av nesten alt du måtte trenge. Ansatte er både hyggelige og dyktige: Jeg hadde gått tom for et stoff jeg hadde kjøpt hos dem på salg og tok med en liten stoffbit i butikken, 2 minutter senere fant de akkurat det samme stoffet reddet hele syprosjektet!. Anbefales på det varmeste.
Fine stoffer og rask levering .
Herlig stoff- og tilbehørsbutikk hvor jeg kunne tilbragt mange timer. Men det hadde jeg ikke anledning til. Jeg hadde tenåringer og mann ventende i nærheten. Fikk glimrende hjelp med bånd til festdrakt. Og ikke minst ble jeg vist alle valg jeg har til ullstoff til stakken på festdrakt. Så når stoff til stakken skal kjøpes, så vet jeg hvilket stoff jeg skal ha og hvor jeg finner det.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Rainbow Tekstil med offentlig transport


Storgata 50 meter
11
12
17
18
Storgata 50 meter
11N
12N
34
54
Hammersborggata 130 meter
130N
140N
150
160
250
250E
250N
255E
37
Jernbanetorget 210 meter
1
1E
2
3
4
5
Jernbanetorget 210 meter
1N
2N
34
37
3N
4N
70N
FB5A
FB5B

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Rainbow Tekstil.

Oslo stoffbutikker

åpningstider, plassering. Storgata 28 kart bykart, satellitt visning. Rainbow Tekstil adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rainbow Tekstil. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rainbow Tekstil med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Stoff og Stil Stoff og Stil 144 meter
Saab Tekstil Saab Tekstil 449 meter God service og romslige og oversiktlige lokaler. Masse fine stoffer!
Rainbow Fashion Rainbow Fashion 604 meter Meget bra butikk. Synd at den ansatte ikke forstod hverken norsk eller engelsk. Ble f...
Lakshmi Stoffparadis Lakshmi Stoffparadis 612 meter Bestilte på nett. 100% anbefaler!
Sømsenteret Sømsenteret 732 meter Veldig bra utvalg av alt du trenger innenfor søm/tekstil osv. Veldig fint utvalg av m...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler