facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rakkestad Sogneselskap SA

Rakkestad Sogneselskap SA

Info

Det komplette servicehus for landbruk, håndverk, industri og husholdninger.

Historie

Rakkestad Sogneselskap har siden 1823 vært leverandør til landbruket. Fra å kun være en landbruksleverandør i starten er vi nå også en stor leverandør til industrien i Østfold.

Vårt store varespekter har også gjort oss til en stor leverandør til privat personer som trenger produkter til hus, hage og fritid.

Siden 1823 har vi utvidet produktspekteret til å omfatte alt innen elektroverktøy, luftverktøy, håndverktøy, sveisemaskiner, bilrekvisita, smøreoljer, arbeidstøy, verneutstyr, skogutstyr, hageprodukter, bolter, skruer, elektriske artikler, bor, gjengetapper og spesialutstyr til industrien.

Produkter og kvalitet
Produktkvalitet, fagkunnskap og service er tre kjerneområder som er høyt prioritert hos oss.

Når du handler hos Rakkestad Sogneselskap skal du få en god kvalitet på produkter og service. Du skal få rådgiving slik at du får riktig produkt som dekker ditt behov.

Utvikling
Rakkestad Sogneselskap har siden 1823 ekspandert og vokst. Den største utviklingen skjedde nok på 1980 tallet da det ble bygget nytt lager og ekspedisjonslokale på industrifeltet. Litt utpå 1990 -tallet ble Rådahlsenteret kjøpt opp og integrert i Rakkestad Sogneselskaps butikkdrift.
ved årtusenskiftet ble også Harald Rådahl Maskin AS kjøpt opp og ble da et datterselskap av Rakkestad Sogneselskap. Olje og Gassenteret AS ble også dannet som et datterselskap som en sammenslåing av flere oljeselskaper i Indre Østfold.

Butikkdrift
Rakkestad Sogneselskap har en butikk på om lag 1100 m2 med et bredt utvalg av produkter til de fleste bransjer. I 2007 ble vi forhandler av Ole Chr Bye's varesortiment i forbindelse med at de valgte å avvikle sin butikkdrift og satse kun på engrossalg.

Butikken strekker seg over 2 etasjer. I første etasje finnes et rikholdig utvalg av industri- og husholdningsprodukter. Arbeidstøy er også en stor avdeling i denne etasjen, mens i 2 etasje finnes et stort utvalg av produkter til hytte og hage.

Rakkestad Sogneselskap som konsern
Rakkestad Sogneselskap har i dag ca 15 ansatte tilknyttet butikkdrift og administrasjon for konsern. I tillegg er det 2 datterselskaper knyttet til driften. Olje og Gassenteret As er leverandør av gass, olje- og smøreprodukter til store deler av Østfold og teller i dag 6 ansatte og har 5 tankbiler som leverer bulkprodukter til Østfold, Akershus og Oslo. I HR Maskin AS er det 6 ansatte og de er en ledende aktør innen kjerneboringsutstyr for metall og rørbearbeidende maskiner.



"Faghandel - Industri og verktøy - Landbruk og Hage"
Adresse: Sagveien 8, 1890 Rakkestad
Telefonnummer: 69227070
on.osar@tsop
By: Rakkestad
Rute: Sagveien 8
Postnummer: 1890


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:30
Tirsdag: 08:00 - 16:30
Onsdag: 08:00 - 16:30
Torsdag: 08:00 - 16:30
Fredag: 08:00 - 16:30
Lørdag: 09:00 - 13:00


relaterte søk: rakkestad sogneselskap ansatte, degernes landbrukslag, monter rakkestad, brødrene haaby
Nærliggende lignende selskaper
Rakkestad Sogneselskap Verksted Rakkestad Sogneselskap Verksted 0 meter Butikk med mye rart, også for oss damer. Flinke folk som jobber der
Rakkestad Slangeservice As Rakkestad Slangeservice As 188 meter Kjempe god service..
NOR-TRAPP NOR-TRAPP 283 meter AS NOR-TRAPP har lengst erfaring med rendyrket trappeproduksjon i Norge. Vår fagkunns...
Centrumsgården Rakkestad Centrumsgården Rakkestad 319 meter Ærverdige Centrumsgården i Rakkestad. Nye leiligheter kommer i 2 og 3 etg. med stor f...
Gamle Dahl's Handverkstue Gamle Dahl's Handverkstue 346 meter detaljhandelen innen søm, gardiner, sytilbehør, omtrekking av småmøbler, omsøm av klæ...
Kamled As Kamled As 356 meter Godt utvalg av kvalitet og en knallgod service. Selv når jeg selv roter det til ordne...
Grefslie's Mote a.s. Grefslie's Mote a.s. 366 meter God service
Tindahang Pinoy Tindahang Pinoy 371 meter Filipino and Asian product shopping & retail.
Blom i Rakkestad Blom i Rakkestad 385 meter En hyggelig og avslappet atmosfære ,med en superhyggelig serviceinnstillt gjeng. Her ...
Pettersens El. Installasjon as Pettersens El. Installasjon as 405 meter Dyktige folk. Veldig fornøyd med arbeidet de gjorde.
Apotek 1 Rakkestad Torg Apotek 1 Rakkestad Torg 467 meter Hærlig plass
Rema 1000 Rakkestad Rema 1000 Rakkestad 990 meter Fint og oversiktlig. Bra frukt og grønt avdeling
Hjemmelagde møbler Hjemmelagde møbler 1 km God dag! Vi lager møbler etter bestilling. Konsollbord, stuebord, småbord, nattbord, ...
Kiwi Bergenhuskrysset Kiwi Bergenhuskrysset 1 km Ikke bare Kiwi, men Østfolds beste ferskvaredisk med Brødrene Ringstad!
Loppisbua Loppisbua 1 km Her finner du: Diverse porselen, tre, emalje, cd, lp, verktøy, duker, dukker, leker, ...
Rakkestad MalerKompani AS Rakkestad MalerKompani AS 1 km Jeg har benyttet Rakkestad Malerkompani til å male huset mitt utvendig samt å beise 2...
Bohus Bohus 2 km De har ikke lenger egne biler for utkjøring av møbler, så jeg ble veldig skuffet d...
Ringsby Gartneri & Blomsterbutikk As Ringsby Gartneri & Blomsterbutikk As 2 km Ser du etter pene blomstre finner du det her. Ryddig og pent. God parkering og veldig...
Anmeldelser
Bra service og godt utvalg.
Godt utvalg i butikken. Hyggelig og flink betjening, også på verkstedet. Jeg hadde vårt Cinderella eltoalett på service. Det gikk fort, infoen var god, og jeg fikk leie et tilsvarende toalett i mellomtiden.
Grei service, men kunne ha vært litt bedre
Oversiktlig og fin butikk. De ansatte gjør en god innsats og hjelper til når du lurer på noe. Eller trenger litt tips. Anbefales å ta en tur innom.
Flott butikk med alt du trenger. Service er god og de ansatte er hyggelige. Får altod den hjelpen jeg trenger når jeg er innom.
Nærbutikk med det meste man trenger til verkstedet. Hyggelig betjening som vet hva de selger. Minus: lørdags-stengt.
Hyggelig ansatte og veldig bra kundeservice
Alltid trivelig å handle her. Veldig variert vareutvalg og veldig god kompetanse på det de har/gjøe
Ett enormt utvalg og ett engasjert personale! Super kundeservice. Noen overpriset sammenlignet med sine konkurrenter.
Butikk med mye rart, også for oss damer. Flinke folk som jobber der
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler